Bestellijst

Geen bestellingen
Alle activiteiten

Activiteiten

We zijn jarig en vieren feest met een gratis lezing én korting op de cursussen!

Op 12 december 1918 is de Volksuniversiteit Arnhem opgericht. Nu, 100 jaar later, is een "leven lang leren voor iedereen" nog net zo springlevend als toen en bovendien één van de kernfuncties van Rozet, waar de Volksuniversiteit Arnhem nieuwe voedingsbodem heeft gevonden.

Om dit te vieren krijg je 10% korting als je je van 12 december 2018 t/m 31 januari 2019 inschrijft voor een van onze activiteiten*. Bovendien organiseren we op 12 december een gratis lezing door wetenschapsjournalist Mark Mieras, die ons vertelt over hoe ons brein informatie opneemt. Nieuwsgierig? Meld je dan gauw aan want het aantal plaatsen is beperkt. **.
*de korting is niet geldig met terugwerkende kracht  /  **Kies bij het inschrijven voor de gratis lezing – om systeemtechnische redenen - voor ‘automatische incasso’. Uiteraard wordt er niets geincasseerd.

Talen

Bij Volksuniversiteit Arnhem kun je maar liefst 19 verschillende talen volgen! Nederlands voor anderstaligen; Engels en andere Europese talen maar ook Chinees, Russisch etc. Onze ervaren en enthousiaste docenten brengen je de taal graag bij, of je nu beginner bent of (ver)gevorderd!

Lees meer
Creatief

Creativiteit heeft voor iedereen een andere betekenis. Vraag het tien mensen en je krijgt tien verschillende antwoorden. Creativiteit is dus heel persoonlijk. Daarom biedt de Volksuniverstiteit Arnhem veel verschillende creatieve cursussen aan. Op het gebied van fotografie, schilderen en textiel bijvoorbeeld, maar ook bijzondere technieken zoals Arabische Kalligrafie en Tunisch haken komen aan bod. 

Lees meer
Kunst & Cultuur

De Volksuniversiteit biedt een reeks zeer interessante kunsthistorische cursussen en lezingen. Verschillende docenten en sprekers, allemaal met hun eigen specialisme op het gebied van kunststromingen, landen, culturen en tijdsperioden nemen je graag mee in hun boeiende verhaal over uiteenlopende thema's!

Lees meer
Mens & Maatschappij

In de categorie Mens en Maatschappij organiseren wij een groot aantal activiteiten gericht op onder andere filosofie, spiritualiteit, geschiedenis, wetenschap en natuur. 
Er is aandacht voor uiteenlopende onderwerpen in de vorm van lezingen, cursussen en workshops. 
Verruim je blik bij de Volksuniversiteit Arnhem.

Lees meer
Arnhem & Omgeving

In deze categorie presenteert de Volksuniversiteit Arnhem een reeks cursussen, lezingen en excursies waarin onderwerpen worden behandeld die met Arnhem en haar omgeving hebben te maken.

Lees meer
Werk & Zelfontplooiing

Heb je een bedrijf, ben je ZZP-er of ben je gewoon toe aan iets nieuws dat je leven verrijkt? Bekijk dan eens ons aanbod op het gebied van  ondernemersschap, persoonlijke ontwikkeling en digitale vaardigheden.

Lees meer