Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ETE011

De keuken van Laos

De keuken van Laos
Cursuscode: ETE011

Let op: De prijs van de workshop is inclusief €15,00 ingrediëntkosten. 

Onder leiding van Sofia en Bruno Oudmayer ga je de Laotiaanse keuken verkennen. Deze unieke keuken is nog vrij onbekend, omdat het eerste kookboek pas 20 jaar geleden in het Engels werd vertaald. Het bevat de traditionele recepten van de kok die in het Koninklijk Paleis van Luang Prabang kookte voor de laatste koning van Laos. Je gaat een aantal van die recepten klaarmaken waarbij de nadruk ligt op verse kruiden, ietsjes pittige dips en stomen in bananenbladeren.

De workshop biedt praktische aanwijzingen en het plezier van samen eten. De recepten krijg je natuurlijk mee naar huis. Neem zelf mee: een schort, vaatdoek, handdoek, theedoek en afsluitbare bakjes.

Woensdag 15 januari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 45,00
Mw. S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
19:00 - 22:00
Locatie: Thomas a Kempis College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
Sofia Carbajo is een Argentijnse met een Libanese achtergrond. Sinds haar 18de heeft ze over de hele wereld gewoond, waarvan de laatste 10 jaar in Nederland. Samen met haar man, met wie ze een passie voor reizen en koken deelt, ontwikkelde ze een aantal exotische kook workshops gebaseerd op eigen ervaringen in Zuidoost Azie en het Midden Oosten. Dit alles onder het motto Goed, Gezond en Gezellig!