Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ETE006

De keuken van Perzië

De keuken van Perzië
Cursuscode: ETE006

Let op: cursusprijs inclusief € 30,00 ingrediëntkosten

Iran is niet heel populair in het Westen, en dat is onterecht: Iran is ook het oude Perzië, land van dichters en filosofen, en van uitstekende koks! In twee avonden maak je een selectie van Perzische gerechten klaar, van frisse salades en kebabs tot een traditionele fesejun, een in walnoot en granaatappel-saus gekookte kip. En passant vertellen je docenten je het een en ander over dit fascinerende land. Na het koken gezamenlijk opeten, en je krijgt de recepten mee naar huis.

Tip: ben je vegetarier of heb je allergieen? Laat het ons weten, de docent houdt er dan rekening mee.

Ingrediëntkosten: €30,00, inbegrepen in cursusprijs
Zelf meenemen: schort, theedoek, handdoek, vaatdoek, afsluitbare bakjes.

De docent: Sofia Carbajo en haar man, Bruno Oudmayer, hebben een passie voor reizen en koken, en voor Azië en het Midden Oosten. Ze hebben in 2016 twee maanden in Iran doorgebracht, waar ze veel geweldige gerechten tegen zijn gekomen, zowel bij mensen thuis als in restaurants. Gebaseerd op hun ervaringen hebben ze deze geheel nieuwe workshop samengesteld.

Donderdag 20 februari 2020
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Mw. S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
19:00 - 22:00
Locatie: Thomas a Kempis College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
Sofia Carbajo is een Argentijnse met een Libanese achtergrond. Sinds haar 18de heeft ze over de hele wereld gewoond, waarvan de laatste 10 jaar in Nederland. Samen met haar man, met wie ze een passie voor reizen en koken deelt, ontwikkelde ze een aantal exotische kook workshops gebaseerd op eigen ervaringen in Zuidoost Azie en het Midden Oosten. Dit alles onder het motto Goed, Gezond en Gezellig!