Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ETE030

De oostelijk Mediterrane vegetarische keuken

De oostelijk Mediterrane vegetarische keuken
Cursuscode: ETE030

De Jordaanse Kenza Tuqan stelt haar keuken voor je open. Daar ga je aan de slag met de bereiding van vegetarische lekkernijen uit het oostelijk Middellandse Zeegebied. Natuurlijk genieten we daarna samen van wat we bereid hebben!

De oostelijke mediterrane keuken is rijk aan veel vegetarische gerechten. Karakteristiek is de meza, de hapjestafel, die sterk leunt op het gebruik van verse groenten, olijfolie en een mix van kruiden en specerijen die smaak, kleur en belangrijke voedingsstoffen verlenen zonder veel vet of calorieën toe te voegen.

Let op: deze workshop vindt plaats bij de docent thuis. Ingrediënten zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Neem afsluitbare bakjes mee voor eventuele restjes. Kenza spreekt goed Engels, maar zij zorgt ook voor Nederlands sprekende hulp. 

Donderdag 12 maart 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 48,50
Mw. K. (Kenza) Tuqan
19:00 - 22:00
Locatie: Keuken van Kenza Tuqan (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
K. (Kenza) Tuqan
K. (Kenza) Tuqan
Ik ben Kenza Tuqan en ik kom uit Jordanië. In 2017 ben ik met mijn Nederlandse echtgenoot in Nederland komen wonen. koken is voor mij behalve een hobby ook een uiting van warmte en genegenheid voor familie, vrienden en ook voor mijn cursisten. Mijn passie voor koken heb ik geerfd van mijn moeder. Zij was een geweldige thuiskok, met een fantastisch smaakvermogen, en kon elk eenvoudig recept met enkele kleine twists omtoveren naar een topper. Ik geloof in culturele dwarsverbanden en wil iedereen door mijn kookworkshops laten genieten van mijn rijke Arabische cultuur!