Cursuscode: ETE100

Karin Luiten over gezond eten zonder pakjes & zakjes

Cursuscode: ETE100

Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster, bekend van dagblad 'Trouw' en van haar succesvolle kookboeken 'Zonder pakjes en zakjes'.

Karin komt op uitnodiging van Bibliotheek en Volksuniversiteit naar Rozet voor een vrolijke, interactieve lezing naar Rozet! We gaan het uitgebreid hebben over pakjes en zakjes. Wat valt daar eigenlijk precies onder, en wat is er mis mee? Maar ook: wat is het alternatief? Hoe kun je lekker en gezond leven zonder al te veel gedoe? Ook diverse gezondheidshypes komen aan bod, van diëten tot detoxen, van glutenvrij tot koolhydraatarm, van zout tot suiker. Voor wie nu eindelijk eens wil weten hoe het precies allemaal zit, om daarna vol nieuwe inspiratie zelf de keuken in te duiken.

Woensdag 14 november 2018
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 20:00
Mw. K. (Karin) Luiten
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)