Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ETE045

Zuidoost-Aziatisch koken

Zuidoost-Aziatisch koken
Cursuscode: ETE045

Deze nieuwe workshop, met niet eerder gepresenteerde gerechten, delft verder in de keukens van Vietnam, Laos en Cambodja. Ontdek Laotiaanse lahp – kippensalade – en Cambodjaanse Amok – een visstoofpotje -, en meer exotische recepten, zoals altijd vergezeld van vele verse kruiden, en leer hoe eenvoudig deze gerechten eigenlijk zijn klaar te maken. Dit alles in de inmiddels bekende ontspannen kookomgeving met Sofia en Bruno. Na afloop eten we alles gezamenlijk op, en wat er over blijft kan je mee naar huis nemen, samen met de recepten natuurlijk! 

LET OP: deze workshop is minder geschikt voor vegetariërs die ook geen vis eten. De cursusprijs is inclusief ingredienten.

Donderdag 26 maart 2020
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Mw. S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
19:00 - 22:00
Locatie: Thomas a Kempis College (klik hier voor de adresgegevens)
S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
S.H. (Sofia) Oudmayer-Carbajo
Sofia Carbajo is een Argentijnse met een Libanese achtergrond. Sinds haar 18de heeft ze over de hele wereld gewoond, waarvan de laatste 10 jaar in Nederland. Samen met haar man, met wie ze een passie voor reizen en koken deelt, ontwikkelde ze een aantal exotische kook workshops gebaseerd op eigen ervaringen in Zuidoost Azie en het Midden Oosten. Dit alles onder het motto Goed, Gezond en Gezellig!