Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE210

Borduren nieuwe stijl: van 3D lintborduurwerk tot fijn openwerk

Borduren nieuwe stijl: van 3D lintborduurwerk tot fijn openwerk
Cursuscode: CRE210

Borduren komt steeds meer terug in de mode, je ziet het op kleding, tassen en woningaccessoires. Met borduren worden producten uniek gemaakt en daarom gebruiken creatieve ondernemers het steeds meer om hun producten te personaliseren. Borduren is ook een manier om te ontspannen, het geeft rust terwijl je toch creatief bezig bent. In deze cursus leer je hoe je prachtige borduurwerken maakt door eerst verschillende borduurtechnieken te leren, zoals kleurrijk 3D lintwerk, satijn borduurwerk en beadwork (borduren met kraaltjes en lovertjes) . Nadat je de basiskennis hebt geleerd, leer je hoe je ontwerpen maakt voor borduurwerk en ga je een borduurwerk op kleding of woondecoratie maken.

Kies voor je borduurproject uit verschillende voorbeelden: een van je eigen kledingstukken borduren met kraaltjes en lovertjes, linnen tas borduren met open werk, een wanddecoratie maken met bloemen van 3D lintborduurwerk of satijnsteken, een fotolijstje maken met open werk, satijn steken en kraaltjes, of een tafelkleed of servetten borduren met open werk. Natuurlijk kan je ook een eigen idee uitwerken.

De cursusprijs is inclusief borduurmaterialen (borduurgaren, garen, lint, kralen, een kleine borduurschaar en linnen) voor de eerste 6 weken. Voor je borduurproject neem je zelf materiaal mee, afhankelijk van wat je wil maken. Wat je daar voor nodig hebt, wordt verder uitgelegd in de les.

Zelf meenemen: Stofschaar en naalden en spelden

 

Maandag 21 januari 2019
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mirjam) Hauwert
19:30 - 21:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mirjam) Hauwert
M. (Mirjam) Hauwert