Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE270

Fashionshow 'Story to Tell'

Fashionshow 'Story to Tell'
Cursuscode: CRE270

De Historische Kelders worden omgetoverd tot een catwalk voor de exclusieve modeshow 'Story to Tell'. De show is een week eerder te zien tijdens de Haute Couture Fashion Week in Parijs. En op 6 juli in Rozet! Een uniek evenement, want speciaal voor deze middag showen ook Amal Beuk en Demy Commers van het TV-programma 'Genaaid' hun nieuwe collectie. 

Story to Tell
De collectie van dit ontwerperscollectief laat de dromen van de designers zien. Ze combineren hun verhalen, visies, angsten en passies: ‘We vechten voor gelijkheid en samen staan we sterk. Dat is terug te zien in onze collectie. Laat ons vertellen wat we maken en wordt één met onze verhalen.’

De 7 ontwerpers:
- Annalie van Doorn
- David Paulus
- Nawed Elias
- Gregorie Bolder
- Dauvia Nijenhuis
- Paco Núñez
- Dorry Timmermans

 

Genaaid
De collectie van 'Genaaid', die in de maanden juni en juli is Rozet te zien is, wordt deze middag ook op de catwalk geshowd. Amal Beuk en Demy Commers tonen ook hun nieuwe collectie. Demy: "Mijn stijl is klassiek chique met een rauw randje."
De collectie van Amal heet Recycle The Streets. "Hiermee wil ik de boodschap overbrengen dat streetwear en hippe kleding ook duurzaam kunnen zijn."

 

LET OP! De fashionshow is gratis te bezoeken voor mensen t/m 18 jaar en studenten. Val jij hieronder en wil je kaarten bestellen? Kies dan bij de betaling voor de optie: automatische incasso en zet in het opmerkingenveld je geboortedatum en (indien van toepassing) je studentennummer. Neem je ID-bewijs en/of studentenkaart mee naar de Fashionshow!

Zaterdag 6 juli 2019
1 Theatervoorstelling van 1,5 uur aanvangstijd 16:00
Prijs: € 12,50
16:00 - 17:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >