Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE220

Houtbewerken voor beginners

Houtbewerken voor beginners
Cursuscode: CRE220

In de lessen maak je kennis met diverse houtsoorten, leer je omgaan met geschikte gereedschappen en ga je vormgeven met hout.

Je onderzoekt diverse technieken, houtbranden, verbindingen, reliëf, structuren maken die je verbeeldt in proefjes en kleine werkstukken.

De docent geeft enkele opdrachten en suggesties voor een werkstuk. Het uitwerken van eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

In overleg met de docent kan je bij de docent een starterspakketje aanschaffen of je werkt met zelf meegebracht materiaal.

Dinsdag 28 januari 2020
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J.N. (Jacqueline) Brincker
14:00 - 16:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.N. (Jacqueline) Brincker
J.N. (Jacqueline) Brincker
Voor de OBVA opleiding geef ik sinds 2006 les in de 3D modules metaal, hout, plastisch vormgeven, textiele/plooibare materialen en het ontwerpen van 2D naar 3D. Als beeldend kunstenaar werk zowel 3D als 2D , metaal heeft mijn voorkeur in combinatie met andere materialen. Ik ben gedreven in alles wat met kunst en beeldende vorming te maken heeft. Ik beleef veel plezier aan het bedenken van interessante en inspirerende beeldende lessen voor de cursisten en te zien hoe cursisten zich individueel creatief ontwikkelen in de diverse modules. Ik heb ruime ervaring als docent in zowel voortgezet onderwijs, eigen atelier , projecten op locatie voor verschillende doelgroepen en leeftijden.