Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN151

Kleuradvies

Kleuradvies
Cursuscode: MEN151

Houd je van fleurige kleding maar heb je geen idee welke kleur je het beste staat? Of zie je er op een foto juist té bont uit? Misschien geeft jouw kledingkast wel een saaie aanblik, omdat er zo weinig variatie in kleur is? Al die kledingmiskopen… ben je er klaar mee en heb je behoefte aan deskundige informatie? In de workshop kleuradvies bekijkt de docente hoe jij het beste ‘uit de verf komt’.

Kleurenreeks

Kleur is voor de één een feest, voor de ander een nachtmerrie. In deze workshop analyseert de docente de kleurkenmerken van jouw uiterlijk. Je komt er achter welke kleurenreeks voor jou het meest geschikt is en hoe je de juiste modetinten kunt kiezen. Dit betekent het einde van nodeloos gepieker. Voortaan weet je wat kleur voor jou betekent en kom je goed gekleed voor de dag! Desgewenst kun je na afloop, tegen een kleine vergoeding, kleurenkaartjes aanschaffen. Neem zelf pen en papier mee voor het maken van waardevolle notities.

Zaterdag 23 mei 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 33,00
Mw. C. (Caia) Mangelsdorf
Trek iets aan waar je je goed in voelt en wat je, naar jouw mening, goed staat.
9:30 - 12:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Caia) Mangelsdorf
C. (Caia) Mangelsdorf
Gedurende 25 jaar was ik in dienst van een grote commerciële organisatie. Daar zag ik hoe belangrijk het is om te laten zien wie je bent of waar je voor staat: niet alleen door wat je doet maar ook door je uitstraling, je uiterlijk. In mijn vrije tijd combineerde ik het gezinsleven met opleidingen voor Schoonheidsspecialiste en aansluitend Shiatsu Massage. Door met mensen te werken die aan verandering toe waren en daar advies bij zochten, kwam ik in 1996 Image Consultancy op het spoor. Deze opleiding bleek een verbindende factor te zijn tussen mijn werk en mijn overige, persoonlijke interesses. In een samenleving die doordrenkt is met kledingcodes, zowel in de kleuren die je draagt als de stijl van kleding die je kiest, is weten wat je goed staat van groot belang. Onbewust reageren we allemaal op deze signalen. Het feit dat je met deze kennis, zelfs met een kleine beurs, goed gekleed kunt gaan, zal de meeste mensen plezier doen. Iemand hierbij een eind op weg mogen helpen geeft mij grote voldoening.