Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE236

Ontwerp je eigen tuin

Ontwerp je eigen tuin
Cursuscode: CRE236

Wil je graag je eigen tuin ontwerpen of veranderen? Deze cursus brengt je daarvoor op ideeën. Stap voor stap krijg je inzicht in je eigen smaak en de mogelijkheden in jouw tuin. Groene vingers zijn voor deze cursus niet noodzakelijk, maar een groen hart is wel een vereiste!

Meer mogelijk

Daar waar je eerst vastliep in onafgemaakte ideeën, ga je merken dat een persoonlijk ontwerp  jou handvatten biedt om je eigen tuin goed aan te pakken. Je zult zien dat er meer kan dan je denkt. Ook ontdek je de werking van vorm, kleur, zichtlijnen en ruimten. In de les krijg je veel informatie en ben je praktisch bezig. Soms werk je opdrachten thuis uit. 

Materiaalgebruik

Voor deze cursus breng je zelf het volgende mee: kleurpotloden, potloden 3b/b, gum, liniaal en geodriehoek. Het lesmateriaal is digitaal beschikbaar. Bijkomende kosten: € 3,50 voor schetspapier wat je meteen in de eerste les koopt en betaalt aan de docent. Ook betaal je € 1,50 voor een kadastrale kaart; informatie hierover volgt in de les. 

 

Zaterdag 16 maart 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. M. (Marleen) Malais
10:00 - 12:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marleen) Malais
M. (Marleen) Malais
Marleen heeft een eigen bedrijfje, Zoom, bureau voor tekst, onderzoek en ontwerp. Ook heeft zij de HBO-opleiding Landschapsontwerp in Velp gedaan.