Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE006

Open les - Opleiding Beeldende Vormgeving Arnhem

Open les - Opleiding Beeldende Vormgeving Arnhem
Cursuscode: CRE006

Iedereen die kunstzinnige aspiraties heeft stelt zich wel eens de vraag: ga ik een creatieve opleiding doen? Van uitstel komt vaak afstel en dat is jammer. Verken daarom jouw mogelijkheden door een gratis les te volgen van de Opleiding Beeldende Vormgeving Arnhem (OBVA). Tijdens deze open les maak je kennis met beide docenten. Zij tonen je de verschillende onderwerpen en technieken die in de opleiding aan bod komen. Ook is er werk te zien van cursisten en natuurlijk kun je vragen stellen aan de docenten en cursisten. Met deze open les kun je een beter beeld krijgen van de creatieve opleiding!
(Let op: deze les is gratis maar kies a.u.b. bij het inschrijven voor automatische incasso. Natuurlijk incasseren we niet, maar dit is een verplichte stap in het geautomatiseerde aanmeldproces).

Creatief aan de slag

Ben je enthousiast geworden en startklaar voor de 2-jarige opleiding OBVA? Schrijf je na deze open les in voor deze creatieve opleiding. Je gaat dan aan de slag met diverse materialen en technieken; zowel twee- als driedimensionaal. In een van de modules besteden we aandacht aan theorie, kunstbeschouwing en kunstgeschiedenis. Gedurende de opleiding maak je een portfolio en ter afsluiting kun je examen doen.  Voordat je inschrijving definitief is word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

Dinsdag 16 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 0,00
Mw. A.L. (Aafke) Bennema, Mw. J.N. (Jacqueline) Brincker
13:30 - 16:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
A.L. (Aafke) Bennema
A.L. (Aafke) Bennema
Ik ben beeldend kunstenaar en daarbij geef ik les bij de OBVA in diverse beeldende richtingen zoals tekenen, schilderen, grafiek maar ook ruimtelijk werk. Voor mij zijn kunstenaarschap en docentschap niet losstaand, maar vormen een dynamisch geheel. Ik vind fascinerend om te zien dat mensen hun creativiteit kunnen ontwikkelen in deze opleiding. Ik probeer gedurende deze tweejarige opleiding te stimuleren om vanuit nieuwsgierigheid en ontdekkingszin dingen te maken. Samen onderzoeken waar ieders individuele kwaliteit ligt vind ik interessant. Het is echt een voorrecht om mijn passie voor beeldende kunst te mogen delen.