Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE 015

Open atelier

Open atelier
Cursuscode: CRE 015

Heb je al enige ervaring met het schilderen in aquarel-, olie- en acrylverf? Wil je na jaren weer aan de slag met pastelkrijt of een andere tekentechniek? Tijdens het tweewekelijkse Open Atelier kun je een heel jaar lang in eigen tempo en naar eigen inzicht werken. Je gaat aan de slag in de techniek van je keuze, waarbij je steeds een beroep kunt doen op de deskundige begeleiding en adviezen van docente Anneke Dekkers. Samen met de andere cursisten kun je je passie voor de schilder- en tekentechnieken delen.
Heb je de eerste les(sen) gemist, maar wil je toch graag meedoen met het Open atelier? Inschrijven blijft mogelijk; je betaalt alleen de resterende lessen.

Maandag 30 september 2019
12 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
U neemt uw eigen materiaal mee.
19:30 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
'Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator van beroep. Bij de Volksuniversiteit ben ik sinds 2002 docent tekenen en aquarelleren en begeleid ik het Open Atelier. Daarnaast geef ik les aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en aan de Rietveld Academie in Amsterdam in het kader van het Klik op kunst-project. Verder heb ik ook jarenlang cursussen in eigen atelier gegeven. Met de cursisten heb ik alleen maar prettige ervaringen en ik ga dan ook met veel plezier naar mijn lessen. Sommige cursisten komen al jaren; het is een vaste club geworden. Ze sturen me kaarten en informeren bij mij persoonlijk wanneer bijvoorbeeld de cursus Tekenen en schilderen in het Openluchtmuseum begint. Dat schept toch wel een speciale band.'