Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE 015

Open atelier

Open atelier
Cursuscode: CRE 015

Heb je al enige ervaring met het schilderen in aquarel-, olie- en acrylverf? Wil je na jaren weer aan de slag met pastelkrijt of een andere tekentechniek? Tijdens het tweewekelijkse Open Atelier kun je een heel jaar lang in eigen tempo en naar eigen inzicht werken. Je gaat aan de slag in de techniek van je keuze, waarbij je steeds een beroep kunt doen op de deskundige begeleiding en adviezen van docente Anneke Dekkers. Samen met de andere cursisten kun je je passie voor de schilder- en tekentechnieken delen.
Heb je de eerste les(sen) gemist, maar wil je toch graag meedoen met het Open atelier? Inschrijven blijft mogelijk; je betaalt alleen de resterende lessen.

Maandag 30 september 2019
12 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
U neemt uw eigen materiaal mee.
19:30 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator. Ik heb lesgegeven aan ARTEZ en het Rietveld, maar ben nu voornamelijk actief in mijn eigen atelier en als docent bij Rozet. Bij de Volksuniversiteit/Rozet ben ik sinds 2002 docent Tekenvakken-Aquarelleren en Naaien, en ik begeleid het Open Atelier. Ik heb zelf jarenlang cursussen gegeven in mijn eigen atelier en zo heel veel mensen leren kennen, die nu nóg lessen bij mij volgen. Met cursisten heb ik alleen maar leuke ervaringen, en ik ga dan ook met plezier naar mijn lessen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden om te leren tekenen of te ervaren hoe je met allerlei technieken daadwerkelijk aan de slag gaat. Het enthousiasme van de cursisten maakt het voor mij fijn om voor Rozet te werken!