Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE080

Reisschetsen

Reisschetsen
Cursuscode: CRE080

De geweldige indrukken die je tijdens een reis opdoet wil je graag bewaren. Want dat mooie uitzicht, interessante gebouw of die schitterende vijver is de moeite waard om vast te leggen. Snel pak je je schetsboek en dan? Hoe zet je deze impressie zodanig neer dat je het thuis verder uit kunt werken? Na de 5 cursuslessen van Anneke Dekkers draai je er je hand niet meer voor om!

De essentie

Zij leert je hoe je impressies van bijvoorbeeld gebouwen, landschappen, water en mensen, snel neer kunt zetten in overzichtelijke schetsen. Schetsen die bedoeld zijn als naslagwerk om bijvoorbeeld later op terug te komen. Je krijgt technieken aangereikt zodat je leert je schetsboek op kundige en effectieve wijze te gebruiken. "Ik ga op reis en ik neem mee: mijn tekenspullen!"
Zelf meebrengen naar de cursus: schetsboek met goed papier (niet te glad papier en niet te dun), potlood HB en potlood B, gum, aquarelverf, tekenpennen of viltstiften met dunne punt in diverse kleuren.

Dinsdag 18 februari 2020
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 130,00
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
14:00 - 16:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator. Ik heb lesgegeven aan ARTEZ en het Rietveld, maar ben nu voornamelijk actief in mijn eigen atelier en als docent bij Rozet. Bij de Volksuniversiteit/Rozet ben ik sinds 2002 docent Tekenvakken-Aquarelleren en Naaien, en ik begeleid het Open Atelier. Ik heb zelf jarenlang cursussen gegeven in mijn eigen atelier en zo heel veel mensen leren kennen, die nu nóg lessen bij mij volgen. Met cursisten heb ik alleen maar leuke ervaringen, en ik ga dan ook met plezier naar mijn lessen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden om te leren tekenen of te ervaren hoe je met allerlei technieken daadwerkelijk aan de slag gaat. Het enthousiasme van de cursisten maakt het voor mij fijn om voor Rozet te werken!