Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE055

Spelen met woord en beeld

Spelen met woord en beeld
Cursuscode: CRE055

Verkennen wie je bent in woord en beeld. Wie durft? Je gaat stap voor stap aan de hand van simpele en speelse schrijf- en tekenoefeningen aan het werk in je eigen dag - of dummyboek. De oefeningen zijn meestal gebaseerd op inspirerende literaire tekstdelen en afbeeldingen uit de beeldende kunst. Spannend zeker. Wat komt er bij jou uit de inkt, verf, het krijt of kleurpotlood? De wisselwerking tussen het getekende en het geschrevene daagt je uit voor meer en laat op een of andere manier zien wie je bent.

De cursus wordt gegeven door Esther, beeldend kunstenaar/personal kunstzinnige coach.Materiaalkosten per persoon: bij cursus: € 5,00 te betalen aan docent.

Voor alle teken/schilderbenodigdheden (inclusief losse vellen papier) wordt gezorgd.

Zelf meenemen: dagboek, dummyboek, schets- of schrijfboek waarin je wilt werken.

Zaterdag 11 januari 2020
3 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Mw. Drs. E.M. (Esther) Wittenberg
10:00 - 13:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Drs. E.M. (Esther) Wittenberg
Drs. E.M. (Esther) Wittenberg
Schilderen is inspanning, ontspanning en verwondering ineen. Van jongs af aan vind ik het geweldig om met verf te toveren. Het uitdagende van verf is dat het alle kanten op kan bewegen. Dat geeft een fantastische mogelijkheid om jezelf uit te drukken. En er komt altijd iets uit je handen. In mijn cursussen beleef je wat schilderen is en doet met als doel: uitbreiding van jouw palet. Mocht je vastlopen, dan zet ik je weer in beweging met ruimte om te experimenteren. Ik heb ruime leservaring op zowel technisch als kunstzinnig vlak. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van wat schilders uit het verleden en het heden ons leren. Van cursisten krijg ik vaak terug dat zij uit het hoofd en meer in hun gevoel komen door het schilderen. Ook blijk ik de juiste aanwijzingen op het juiste moment te kunnen geven. Sinds 2003 begeleid ik bij de Volksuniversiteit schildercursussen. Daarnaast geef ik als trainer/coach allerlei creatieve cursussen, (bedrijfs)trainingen en workshops vanuit mijn eigen bedrijf Creos (www.creoscoaching.nl). Ik ben cultureel antropoloog (RU Leiden) en kunstenaar (Kunstacademie Arnhem).