Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE 025

Tekenen 2: diverse technieken

Tekenen 2: diverse technieken
Cursuscode: CRE 025

Heb jij de cursus Tekenen 1 (Tekenen is te leren) gevolgd, of kun je al een beetje tekenen? Ontwikkel je dan verder met deze cursus! Je leert verschillende materialen en diverse technieken te gebruiken en hoe je ze kunt combineren. Deze ontdekkingsreis in creatieve mogelijkheden vergroot je tekenplezier!

Wat je nodig hebt

Kijk vooral eerst eens wat je thuis nog hebt liggen aan materialen. Wat je in ieder geval nodig hebt: Multifunctioneel tekenbloc van Fabriano Academia 240 gr (ca. €26,95), Cottman aquareldoosje (ca. €13,95), penselen Vincent (synthetisch) ca. €25, nr 2-6-10, kleurpotloden/ pastelkrijt/oliepastel, OostIndische Inkt met pen, houtskoolstaafjes, potloden (van HB tot B6) en (kneed)gum. Je zult merken dat jouw tekentalent nog meer tot uitdrukking komt met deze materialen!

 

 

Dinsdag 14 januari 2020
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 255,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
19:30 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator. Ik heb lesgegeven aan ARTEZ en het Rietveld, maar ben nu voornamelijk actief in mijn eigen atelier en als docent bij Rozet. Bij de Volksuniversiteit/Rozet ben ik sinds 2002 docent Tekenvakken-Aquarelleren en Naaien, en ik begeleid het Open Atelier. Ik heb zelf jarenlang cursussen gegeven in mijn eigen atelier en zo heel veel mensen leren kennen, die nu nóg lessen bij mij volgen. Met cursisten heb ik alleen maar leuke ervaringen, en ik ga dan ook met plezier naar mijn lessen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden om te leren tekenen of te ervaren hoe je met allerlei technieken daadwerkelijk aan de slag gaat. Het enthousiasme van de cursisten maakt het voor mij fijn om voor Rozet te werken!