Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE010

Tekenen 2: diverse technieken

Tekenen 2: diverse technieken
Cursuscode: CRE010

Heb jij de cursus Tekenen 1 (Tekenen is te leren) gevolgd, of kun je al een beetje tekenen? Ontwikkel je dan verder met deze cursus! Je leert verschillende materialen en diverse technieken te gebruiken en hoe je ze kunt combineren. Deze ontdekkingsreis in creatieve mogelijkheden vergroot je tekenplezier!

Wat je nodig hebt

Kijk vooral eerst eens wat je thuis nog hebt liggen aan materialen. Wat je in ieder geval nodig hebt: Multifunctioneel tekenbloc van Fabriano Academia 240 gr (ca. €26,95), Cottman aquareldoosje (ca. €13,95), penselen Vincent (synthetisch) ca. €25, nr 2-6-10, kleurpotloden/ pastelkrijt/oliepastel, OostIndische Inkt met pen, houtskoolstaafjes, potloden (van HB tot B6) en (kneed)gum. Je zult merken dat jouw tekentalent nog meer tot uitdrukking komt met deze materialen!

 

 

Dinsdag 15 januari 2019
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 255,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
19:30 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
'Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator van beroep. Bij de Volksuniversiteit ben ik sinds 2002 docent tekenen en aquarelleren en begeleid ik het Open Atelier. Daarnaast geef ik les aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en aan de Rietveld Academie in Amsterdam in het kader van het Klik op kunst-project. Verder heb ik ook jarenlang cursussen in eigen atelier gegeven. Met de cursisten heb ik alleen maar prettige ervaringen en ik ga dan ook met veel plezier naar mijn lessen. Sommige cursisten komen al jaren; het is een vaste club geworden. Ze sturen me kaarten en informeren bij mij persoonlijk wanneer bijvoorbeeld de cursus Tekenen en schilderen in het Openluchtmuseum begint. Dat schept toch wel een speciale band.'