Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE 010

Tekenen 3: het vervolg

Tekenen 3: het vervolg
Cursuscode: CRE 010

Een uitstekende keuze voor diegenen die al kunnen tekenen en er graag mee verder gaan om hun opgebouwde kwaliteiten verder uit te diepen en bij te houden. Werk met nog meer materialen en onderwerpen!

Neem mee: een schetsboek A3 formaat, goed tekenpapier 200 grams, gum, potloden van Hb -2b-4b-6b, kneedgum, pen en inkt , houtskool. Penselen nr 5-8-12 van het merk da Vinci.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
19:30 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator. Ik heb lesgegeven aan ARTEZ en het Rietveld, maar ben nu voornamelijk actief in mijn eigen atelier en als docent bij Rozet. Bij de Volksuniversiteit/Rozet ben ik sinds 2002 docent Tekenvakken-Aquarelleren en Naaien, en ik begeleid het Open Atelier. Ik heb zelf jarenlang cursussen gegeven in mijn eigen atelier en zo heel veel mensen leren kennen, die nu nóg lessen bij mij volgen. Met cursisten heb ik alleen maar leuke ervaringen, en ik ga dan ook met plezier naar mijn lessen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden om te leren tekenen of te ervaren hoe je met allerlei technieken daadwerkelijk aan de slag gaat. Het enthousiasme van de cursisten maakt het voor mij fijn om voor Rozet te werken!