Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE085

ZOMER: Leer aquarelleren

ZOMER: Leer aquarelleren
Cursuscode: CRE085

In de maand augustus 2 ochtenden in de week in een kleine groep van max. 8 personen de beginselen van aquarel leren! Een aquarel is een spel met verf en water waarmee schilders een prachtige voorstelling maken. Want door verschillende lagen verf aan te brengen ontstaan bijzondere kleuren en vormen. En opgepast met veel water: het gevaar is dat je werk uitloopt …of is dat juist wat je wilt? Durf jij met deze spannende techniek aan de slag te gaan?

Basis verfijnen

De docente leert je in deze cursus de basistechnieken zoals nat in droog, nat in nat, laag over laag, uitsparen enzovoort. Degenen die al enige ervaring hebben met aquarelleren leggen zich toe op het verder verfijnen van hun eigen stijl. Je dient nog wel zelf aan te schaffen: A3 blok van 200 tot 300 gr papier, 3 aquarelpenselen nrs 10, 6 en 3, aquarelverf in doosje of tubes, bijvoorbeeld Cottman of Van Gogh, H-potlood en kneedgum.

Dinsdag 4 augustus 2020
8 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 220,00
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekkers
9:30 - 12:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.E.M. (Anneke) Dekkers
A.E.M. (Anneke) Dekkers
Ik ben beeldend kunstenaar en illustrator. Ik heb lesgegeven aan ARTEZ en het Rietveld, maar ben nu voornamelijk actief in mijn eigen atelier en als docent bij Rozet. Bij de Volksuniversiteit/Rozet ben ik sinds 2002 docent Tekenvakken-Aquarelleren en Naaien, en ik begeleid het Open Atelier. Ik heb zelf jarenlang cursussen gegeven in mijn eigen atelier en zo heel veel mensen leren kennen, die nu nóg lessen bij mij volgen. Met cursisten heb ik alleen maar leuke ervaringen, en ik ga dan ook met plezier naar mijn lessen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden om te leren tekenen of te ervaren hoe je met allerlei technieken daadwerkelijk aan de slag gaat. Het enthousiasme van de cursisten maakt het voor mij fijn om voor Rozet te werken!