Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: COM200

Digitaal atelier

Digitaal atelier
Cursuscode: COM200

Herken je dit? Je bent bezig met een digitaal project maar het schiet maar niet op. Of: Je kunt wel wat advies van een deskundige gebruiken, maar je weet niet van wie. Dan biedt Rozet de oplossing: het digitaal atelier! 

Markeer in je agenda de woensdagavond en kom naar de bijeenkomsten. Er is wekelijks vanaf 19.30 uur een docent aanwezig voor al je vragen op het gebied van Adobe (Indesign, Illustrator of Photoshop), WordPress of social media. Je krijgt begeleiding op maat bij betaling van één basisbedrag en €4,00 per bijeenkomst. Handig voor alle mensen die vrij willen werken!

 

Woensdag 3 april 2019
9 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 40,00
Dhr. G.P.M. (Gerlof) de Lange, Dhr. H.J. (Henk-Jan) Panneman, Mw. R.M. (Renske) de Kinkelder
19:30 - 22:00
Locaties: Rozet, Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
G.P.M. (Gerlof) de Lange
G.P.M. (Gerlof) de Lange
Ik ben fotograaf, grafisch vormgever en trainer. Met veel plezier verzorg ik voor de Volksuniversiteit diverse cursussen fotografie, Photoshop en WordPress. Tijdens de trainingen besteed ik veel aandacht aan techniek, creativiteit en esthetiek. Ik raak elke keer weer enthousiast van de mooie foto's, fotoprojecten en websites die ontstaan tijdens de cursussen. De deelnemers leren van mij, van elkaar en ik leer vaak ook weer wat van hen!