Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE320

ZOMER: Natuurfototocht

ZOMER: Natuurfototocht
Cursuscode: CRE320

De natuur is je inspiratiebron en de camera jouw communicatiemiddel. Je wilt niet zomaar een kiekje maken, maar een foto die er echt toe doet. Dat kan heel goed op Landgoed Mariëndaal, één van de mooiste plekjes nabij Arnhem. Daar vertelt docent Gerlof de Lange je alles over hoe je de natuur kunt fotograferen met de meeste impact. Na afloop zal je merken dat jouw foto’s er interessanter en veelzeggender uitzien dan tevoren!

Optimaal cameragebruik

Tijdens deze fototocht is er ruimschoots aandacht voor compositie, kleurgebruik, scherp/onscherp, standpunt, contrast en sfeer. Je ervaart ook hoe je de technische mogelijkheden van je camera, groothoek- en telelens, iso, diafragma en dergelijke hiervoor optimaal kunt inzetten. Dus neem je camera mee (elke camera is te gebruiken) en verbaas je over wat je allemaal kunt bereiken. Misschien wel die roofvogel hoog in de lucht?

LET OP: Kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom, onder begeleiding van een volwassene. We verzamelen bij de parkeerplaats van De Groene Bedstee op landgoed Mariëndaal. .

We starten  in Mariëndaal bij de parkeerplaats. Het adres is: Mariendaal 6-1 6861 WN Oosterbeek
Als je vanaf de Utrechtseweg de straat inrijdt is het na ong. 50 m. aan de linkerzijde.

Bushalte: Oosterbeek, Mariëndaal

Zondag 12 juli 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 28,50
Dhr. G.P.M. (Gerlof) de Lange
13:30 - 16:30
Locatie: Groene bedstee, Mariendaal (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G.P.M. (Gerlof) de Lange
G.P.M. (Gerlof) de Lange
Ik ben fotograaf, grafisch vormgever en trainer. Met veel plezier verzorg ik voor de Volksuniversiteit diverse cursussen fotografie, Photoshop en WordPress. Tijdens de trainingen besteed ik veel aandacht aan techniek, creativiteit en esthetiek. Ik raak elke keer weer enthousiast van de mooie foto's, fotoprojecten en websites die ontstaan tijdens de cursussen. De deelnemers leren van mij, van elkaar en ik leer vaak ook weer wat van hen!