Keuzes maken: beter leren beslissen

Cursuscode: MEN123

Let op: deze workshop is onderdeel van een reeks van drie. Alle workshops zijn los te boeken, maar schrijf je je in voor de hele reeks (MEN120: Versterk je dagelijks functioneren) dan ontvang je 15 euro korting!

We leven in een tijd waarin we op alle gebieden veel te kiezen hebben. Vind jij het ook lastig om dat op een goede manier te doen? Niet alleen de 'grote' keuzes zoals in werk, relaties en wonen, maar ook de kleinere, zoals kleding, eten, vakanties kunnen ingewikkeld zijn.

We moeten niet alleen voortdurend kiezen, er wordt ook van ons verwacht dat we verantwoorde keuzes maken. Alles tezamen een geweldig recept voor keuzestress.

Hoe ga je dit getwijfel te lijf? Wat heb je nodig om goede keuzes te maken? Hoe om te gaan met de risico's? Vertrouwen is het sleutelwoord. Maar hoe krijg je dat? Deze workshop helpt je daarbij!

Thema's: bang om fouten te maken, perfectionisme, piekeren, faalangst, omgaan met onzekerheid, vertrouwen, moed. Doel workshop: grote en kleine beslissingen beter en sneller nemen. Werkwijze: praktisch met vele actieve oefeningen, zelfanalyse, uitwisselen ervaringen, eigen voorbeelden. Na afloop ontvang je een hand-out.

Een intensieve training, leerzaam en speels, geschikt voor werk óf privé.

Meer informatie: 
  • Deze activiteit gaat door, inschrijven is nog mogelijk
  • Op zaterdag 9 december 2017 van 9:30 uur tot 16:30 uur
  • 1 workshop van 7 uur
  • Prijs: € 67,50
  • Docent: Dhr. P. (Peter) Kooij (klik hier voor meer informatie)
  • Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)