Meer met mijn Mac

Cursuscode: COM100

Een Apple-computer staat er om bekend dat je er handiger mee kunt werken dan met een Windows-computer. Toch kennen veel (nieuwe) Apple-gebruikers lang niet alle mogelijkheden. Als je je niet bewust bent van wat je niet weet, weet je ook niet wat je mist! En dat is jammer, want er kan zoveel meer en handiger met een Mac.
In drie workshops van 2,5 uur leer je allerlei handige tips en trucs voor je Mac. Na iedere bijeenkomst krijg je een mail met de besproken onderdelen incl. handleiding. 

- De cursus is bedoeld voor gebruikers van Apple-computers, dus MacBook, Mac Pro, iMac en Mac Mini (en dus niet iPad en iPhone). De huidige versie van het besturingssysteem is macOS Sierra. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld voor geheel nieuwe gebruikers die nog geen ervaring met de Mac hebben. 

Wat onder meer aan bod komt:
- Veiligheid & privacy: o.a. backups, wachtwoorden, malware- en viruscontrole, 2-staps verificatie.
- Handiger werken: beter zoeken, actieve schermhoeken gebruiken, trackpad optimaliseren, telefoneren met de Mac, sneltoetsen, slimme mappen en slimme postbussen, iCloud-drive gebruiken, de Finder slim gebruiken, synchroniseren van Contacten en Notities, foto’s exporteren uit Foto’s en nog heel veel meer!

Je kunt je laptop meebrengen naar de cursus, maar het is niet beslist noodzakelijk.

Meer infomatie over de docent vind je op www.meermetmijnmac.nl

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is vol, u komt op de wachtlijst. Wij doen ons best om u alsnog te plaatsen.
  • Vanaf maandag 30 oktober 2017 van 19:30 uur tot 22:00 uur
  • 3 lessen van 2,5 uur (klik hier voor de lijst met data en tijden)
  • Prijs: € 90,00
  • Docent: Dhr. T.W.M.M. (Tom) Berends
  • Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)