Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL350

Introdans: come see us

Introdans: come see us
Cursuscode: CUL350

Een uniek kijkje achter de schermen in de studio’s van Introdans en bezoek aan de voorstelling ICOON in Stadstheater Arnhem!

Het (inter)nationale moderne balletgezelschap Introdans is in 1971 in Arnhem opgericht en danst schitterende voorstellingen voor jong en oud. Ook initieert het gezelschap een groot scala aan activiteiten voor o.a. het onderwijs en bijzondere doelgroepen. Tijdens een uitgebreid kijkje achter de schermen bezoek je de studio’s van Introdans aan de Vijfzinnenstraat in Arnhem, de plek waar alle voorstellingen gemaakt worden.

Isabelle Hermans, een van de docenten van de educatieafdeling van Introdans, geeft je inzicht in de geschiedenis van de moderne dans en het bedrijf Introdans. Ook kom je meer te weten over het maakproces van de voorstellingen en de voorstelling ICOON in het bijzonder. Je maakt een repetitie mee van de dansers en krijgt een rondleiding door de studio’s waarbij je niet alleen de repetitieruimtes bezoekt, maar ook de kostuumafdeling, pr-afdeling en de afdeling techniek.

Heb je altijd al willen weten wat het inhoudt om professioneel danser te zijn, hoe het er achter de schermen van ons dansgezelschap aan toe gaat en hoe dansvoorstellingen tot stand komen? Schrijf je dan nu in!

EXTRA: Voorstellingsbezoek
Optioneel is een bezoek aan de voorstelling ICOON  van Introdans in Stadstheater Arnhem op vrijdag 3 april of op zaterdag 4 april 2020 om 20.15 uur.

Op vrijdag 3 april krijg je ook hier een kijk achter de schermen: je woont om 19.30 uur de warming-up bij van de dansers en daarna zie je de voorstelling.

Meerprijs voorstelling ICOON: €20,50 (eersterangs kaart tegen speciaal tarief!). Je betaalt aan de kassa van het Stadstheater. Vermeld bij het inschrijven of je bij de warming-up wil zijn en of je een kaartje tegen gereduceerd tarief wil voor de voorstelling (1 per inschrijving). 

Donderdag 19 maart 2020
1 x: lezing met rondleiding van 2 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 22,50
13:30 - 15:30
Locatie: Introdans (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >