Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL400

Introdans: Come see us

Introdans: Come see us
Cursuscode: CUL400

Het (inter)nationale moderne balletgezelschap Introdans is in 1971 in Arnhem opgericht en danst schitterende voorstellingen voor jong en oud. Ook initieert het gezelschap een groot scala aan activiteiten voor o.a. het onderwijs en bijzondere doelgroepen. Tijdens een uitgebreide kijk achter de schermen bezoek je de studio's van Introdans aan de Vijfzinnenstraat in Arnhem, de plek waar alle voorstellingen gemaakt worden.

Een dansdocent van Introdans geeft je inzicht in de geschiedenis van de moderne dans en het bedrijf Introdans. Ook kom je meer te weten over het maakproces van de voorstellingen en de voorstelling MODERNE MEISJES. Op het moment van de rondleiding repeteren de beide dansersensembles aan diverse tourneevoorstellingen. Je maakt een repetitie mee van de dansers en krijgt een rondleiding door de studio's waarbij je niet alleen de repetitieruimtes bezoekt, maar ook de kostuumafdeling, pr-afdeling en de afdeling techniek.

Heb je altijd al willen weten wat het inhoudt om professioneel danser te zijn? Wil je meer weten over het bijzondere bedrijf Introdans of hoe dansvoorstellingen tot stand komen? Schrijf je dan nu in! Deze middag gaat door vanaf 15 aanmeldingen.

EXTRA:
Optioneel is een bezoek aan de voorstelling MODERNE MEISJES van Introdans in Stadstheater Arnhem op vrijdag 2 november 2018. Ook hier krijg je een kijk achter de schermen: je woont om 19.30 de warming-up bij van de dansers en daarna zie je de voorstelling. De voorstelling kost €21,- en is een eersterangskaart tegen speciaal tarief. Vermeld bij aanmelding in het opmerkingenveld of je van deze aanbieding gebruik wil maken.

Foto: Hans Withoos

 

Dinsdag 23 oktober 2018
1 x: lezing en excursie van 2 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 22,50
13:30 - 15:30
Locatie: Introdans (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >