Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN185

Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht

Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht
Cursuscode: MEN185

Als mens zet je verschillende kwaliteiten in: ratio, voelen en je eigen wijsheid. Ben je (hoog) gevoelig, dan is dat niet zo simpel. Dan kan voelen eerder een last zijn dan een lust. Je gevoelens gaan dan met je aan de haal. Je wordt geleefd.

Je kunt in de val trappen om je gevoeligheid te bagatelliseren. Immers, bij succesvol zijn ‘hoort’ dat helemaal niet en ben je zogenaamd zwak als je gevoelig bent. Zo kun je afdrijven van je eigen authenticiteit, terwijl acceptatie van wie je in essentie bent de sleutel is tot een gelukkig en verbonden leven…

In deze cursus ga je oefenen met het volgen van je gevoel. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en je ervaart nog dieper hoe we voorbij woorden met elkaar verbonden zijn. Hoe je kunt doen wat voor jou klopt, in plaats van te doen wat ‘moet’. Als je bewust gaat ervaren ontstaat er een staat van presence, oftewel in het NU zijn.

Heb je via Rozet al meegedaan aan de cursus ‘Je intuïtie en je gevoel volgen’, dan is deze cursus een leuke ingang om vanuit een andere invalshoek bezig te zijn met je intuïtie en kun je wat je daar hebt geleerd weer even opfrissen.

Woensdag 5 februari 2020
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. A. (Annelita) Reinders
19:00 - 21:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Annelita) Reinders
A. (Annelita) Reinders
Ik ben Annelita Reinders. Ik heb psychologie gestudeerd en vanaf 1994 heb ik me verdiept in intuïtie en het ontwikkelen daarvan. In Nederland geef ik nu vijftien jaar les in intuïtieve ontwikkeling, daarnaast heb ik vijf jaar een school gehad in Spanje. Naast mijn leraarschap ben ik sinds 2000 coach vanuit mijn bedrijf S-Sent. Ik begeleid daar mensen op essentieniveau bij vragen over hun leven, loopbaan, of bedrijf.