Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN130

Introductie in de Gelukskunde

Introductie in de Gelukskunde
Cursuscode: MEN130

Geluk is maakbaar! Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we ons geluksgevoel kunnen vergroten en daarmee minder stress ervaren, gezonder zijn en een diepere verbinding met mensen voelen.

In deze cursus delen Marco Vleeming en Erna Reiken de bevindingen van verschillende onderzoeken met je en samen gaan we meteen aan de slag. Geen zweverige taal en vage oefeningen, maar kennis en activiteiten die wetenschappelijk bewezen bijdragen aan geluk.

In de bijeenkomsten delen we elkaars ervaringen en zo ontwikkel je je eigen persoonlijke gelukswijzer. We helpen je te ontdekken wat voor jou werkt en wat jij kunt doen om (nog) meer geluk te ervaren.

Donderdag 1 november 2018
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 160,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Erna) Reiken, Dhr. M. (Marco) Vleeming
19:00 - 21:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Erna) Reiken
E. (Erna) Reiken
Creativiteit maakt mensen gelukkig, en gelukkige mensen zijn creatiever. Maar waar moet je nou beginnen? Dat was voor mij best een zoektocht. Mijn hele leven streefde ik naar meer en beter. Als ik meer geld zou verdienen, dan werd ik wel gelukkig, een leukere baan, een succesvol eigen bedrijf, een mooi huis, beter schrijven, een betere trainer, 10 kilo eraf, ga zo maar door. Na een heftige burn-out en spannende operatie begon ik een aantal jaar geleden dingen te veranderen. In eerste instantie intuïtief, maar na veel self-help boeken, trainingen en een opleiding gelukskunde zag ik dat ik (soms onbewust) al dingen deed waarvan onderzoek aantoonde dat je daar gelukkig van werd: dankbaarheid, acts of kindness, creativiteit, enzovoort. En door het nog bewuster en consequenter te doen, ervoer ik nog meer geluk. Ik ontdekte echt: je eigen geluk heb je zelf in de hand, ook als het leven even tegen zit. Die kennis en ervaring wil ik nu met iedereen delen en heb daarom samen met Marco Vleeming de Happiness Academie Nederland opgericht.