Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN120

Keuzes maken: beter leren beslissen

Keuzes maken: beter leren beslissen
Cursuscode: MEN120

Trainer Peter Kooij stelt dat we in een tijd leven waarin we op alle gebieden veel te kiezen hebben. Vind jij het ook lastig om dat op een goede manier te doen? Ben je bang fouten te maken of ben je perfectionistisch ingesteld? Met deze workshop leer je grote en kleine beslissingen beter en sneller te nemen. En hoe fijn is het van de keuzestress af te zijn!

Het getwijfel te lijf

Niet alleen de 'grote' keuzes zoals in werk, relaties en wonen, maar ook de kleinere, zoals kleding, eten, vakanties kunnen ingewikkeld zijn. Hoe ga je met gepieker om? Vertrouwen is het sleutelwoord. Deze workshop, geschikt voor werk of privé, helpt je daarbij. De werkwijze is praktisch met vele actieve oefeningen, zelfanalyse, het uitwisselen van ervaringen en eigen voorbeelden. Na afloop van deze intensieve maar ook speelse training ontvang je een hand-out.

Zaterdag 23 maart 2019
1 workshop van 7 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 67,50
Dhr. P. (Peter) Kooij
9:30 - 16:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Peter) Kooij
P. (Peter) Kooij
Peter Kooij is ruim twintig jaar met veel plezier en succes werkzaam als trainer/coach voor individuen en groepen. Na zijn academische studie volgde hij trainingen ter verdieping van zijn praktische en theoretische (zelf)kennis. Hij is adviseur Arbo-zorg en kwaliteitszorg, en werkte onder meer als docent aan het hbo en als crisismanager. Daarnaast is hij al vele jaren werkzaam als docent yoga. Een intensieve (vervolg)opleiding in coaching volgde hij bij het Engels-Amerikaanse Newfield Coaching Institute. Kooij is een van de vaste trainers bij het Han Fortmann Centrum Nijmegen en bij Centrum De Roos in Amsterdam. Hij is verbonden aan trainings- en coachingsbureau Move Consultancy Nijmegen en maakt deel uit van het International Newfield Coaching Network. Hij werkt met name op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en heroriëntatie op werk. In zijn werk integreert Kooij geest en lichaam onder meer via gerichte oefeningen uit sport en yoga. De hierbij toegepaste combinatie van inzicht, houding en technieken brengt duurzame verandering teweeg. Hij werkt zowel rechtstreeks voor particulieren als in opdracht van bedrijven. Voorbeelden van organisaties: Dela Nijmegen en Arnhem, installatiebedrijf Van Heugten, Ziekenhuis Slotervaart Amsterdam, gemeente Rheden, dienst Wonen van de gemeente Amsterdam, zakelijke dienstverlening en Rubicon jeugdzorg.