Cursuscode: MEN015

Workshop Mindfulness

Workshop Mindfulness
Cursuscode: MEN015

Ben je benieuwd of Mindfulness iets voor jou is? Volg deze workshop en maak kennis met Mindfulness. Na deze workshop kun je je ook aanmelden voor de achtweekse training Mindfulness.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt uitleg over Mindfulness,  je ervaart of Mindfulness iets voor jou kan betekenen, er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen, je maakt kennis met docente Sanne van Mindfulness bij Sanne, je doet oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Achtweekse training mindfulness

Docente Sanne geeft vanaf 1 oktober ook een achtweekse training Mindfulness. Volg je de workshop en wil je daarna ook de hele training volgen? Dan worden de kosten van de workshop van het cursusgeld afgetrokken.

Maandag 3 september 2018
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 30,00
Mw. S. (Sanne) Rouwenhorst
19:00 - 20:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sanne) Rouwenhorst
S. (Sanne) Rouwenhorst
Waarom Mindfulness bij Sanne? Bij Sanne (geb 1985) mag je jezelf zijn. Met haar rust en accepterende houding creëert ze een veilige sfeer waarin naast diepgang ook ruimte is voor lichtheid en humor. Je leert hoe je mindfulness toepast in de praktijk én hoe je dat niet vergeet. Ook weet Sanne uit ervaring hoe belangrijk het is om te stoppen met stressen over stress. Ze leert je hoe je op een andere manier naar stress kunt kijken. Sanne is afgestudeerd trainer Mindfulness (categorie 1) bij het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness. Ook werkt ze als vertrouwenspersoon jeugdhulp bij Zorgbelang Gelderland. 

 Heb je vragen? Bel of mail Sanne gerust via 06 33704191 of mindfulnessbijsanne@gmail.com