Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN600

Naar 100% duurzame energie: is dat mogelijk?

Naar 100% duurzame energie: is dat mogelijk?
Cursuscode: MEN600

Duurzame energie is een trendy onderwerp. Denk jij dat het mogelijk is je huis milieuvriendelijker te verwarmen? Vind je dat we allemaal in een elektrische auto moeten gaan rijden of zijn er nog andere alternatieven? En wat kunnen bedrijven en de overheid doen? In deze lezing laat Danny Steenhorst zien hoe we met duurzame energie kunnen voorzien in onze energiebehoefte.

Milieuvriendelijke energie 

Danny Steenhorst is deskundige op het gebied van duurzaamheid en verbonden aan het bedrijf OliNo. Hij vertelt je wat de duurzame alternatieven zijn, wat deze opleveren en hoeveel er eigenlijk beschikbaar is. Je komt aan de weet welke stappen burgers, bedrijven en overheid kunnen en zouden moeten zetten om over te gaan naar een duurzame samenleving. Uiteraard komen onderwerpen aan de orde als het elektriciteitsnetwerk, windenergie, zonnestroom en energieopslag. En heb je de vraag of waterstof de oplossing is en of het ons lukt om 'van het gas' af te komen, dan moet je zeker naar deze lezing gaan! 

Donderdag 28 februari 2019
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 12,50
Dhr. D. (Danny) Steenhorst
20:00 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
D. (Danny) Steenhorst
D. (Danny) Steenhorst
Ik zet me in voor duurzame samenleving, waar de gewone burger indien mogelijk van mee moet kunnen profiteren. Minder afhankelijk worden van olie- en gas-import is een belangrijke bijzaak. CO2 uitstoot verminderen is volgens de meeste klimaatwetenschappers een zeer dringende noodzaak.