Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN505

Overtuigend presenteren

Overtuigend presenteren
Cursuscode: MEN505

Of je nu op je werk verslag doet van je taken voor de komende week of dat je aan de buurvrouw vertelt over je vakantie: je houdt vaak genoeg een relaas tegenover toehoorders. Toch is een goede presentatie geven een verhaal apart. Wil je de fijne kneepjes van het presenteren en het spreken voor groepen leren? Lara Minnaard traint jou in het geven van een presentatie waarmee je het publiek verbaast! 

In jouw kracht

Het gaat niet om standaard theorie en algemene uitleg, maar om aandacht voor jouw persoonlijke kracht. Van overtuigende stijlfiguren tot trucjes om je zenuwen onder controle te houden. De eerste avond staat in het teken van 'Presenteren in Stijl': over vorm, structuur en opbouw van jouw verhaal. De tweede avond gaan we aan de slag met de inhoud onder het motto 'Een goed argument telt voor twee'. Hierbij leer je jouw verhaal te versterken zodat je het beter over kan brengen op je publiek. Ten slotte werken we aan het onderdeel: stellen en beantwoorden van vragen en het snel reageren op elkaar. Door de vele oefeningen kom je beter beslagen ten ijs voor een presentatie. 

 

Vrijdag 15 maart 2019
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 90,00
Mw. L. (Lara) Minnaard
9:30 - 12:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Lara) Minnaard
L. (Lara) Minnaard
Lara Minnaard debatteert al sinds de middelbare school. In 2013 richtte ze Wageningen Debating op, om studenten en net afgestudeerden te helpen om hun verhalen met goede ideeën aan de wereld te kunnen vertellen. Ze reisde veel om deel te nemen aan nationale en internationale toernooien en trainingen en heeft inmiddels een aardige lijst van debat- en jury-ervaringen in drie talen op haar naam staan. Ze trainde veel studenten en jonge ondernemers en was gespreksleider in publieke debatten in Wageningen, bij Wageningen University & Research en voor LTO Noord projecten. In 2015 ontving ze de Cicero jaarprijs voor haar rol in de verbinding van verschillende mensen door debat. Lara???s passie is om de vaardigheden van het debat te delen en mensen te zien op hun best.