Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE265

Presenteer je huis voor de verkoop

Presenteer je huis voor de verkoop
Cursuscode: CRE265

Heb je verhuisplannen en komt er een bord ‘Te Koop’ in je tuin of op je raam? Zelfs bij een goede verkopersmarkt loont het de moeite je huis op een aansprekende manier te presenteren. Daarvoor hoef je geen appeltaarten te bakken of je huis van persoonlijke spullen te ontdoen. Volg de workshop van woonexpert Daphne Wieman en ontdek de presentatiemogelijkheden tot het succesvol verkopen van je huis!

Opvallend onderscheiden

Je leert een presentatieplan te maken voor je woning, iets dat goed van pas komt bij bezichtigingen en de openhuizendag. Met de juiste presentatie behaal je het hoogste rendement en onderscheid je je van concurrentie op de woningmarkt. We kijken onder andere naar kleurgebruik van het interieur. Bovendien doe je inspiratie op om zelf potentiele kopers rond te leiden. Staat je huis al leeg? Ook dan kun je meedoen. Na afloop ontvang je een handige checklist.

 

Zaterdag 16 maart 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 27,50
Mw. D. (Daphne) Wieman
10:00 - 12:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
D. (Daphne) Wieman
D. (Daphne) Wieman
Ik ben Daphne en vanuit mijn designstudio Daphne Wieman Interieurkunst bied ik verassende interieur designs, woningfotografie en vastgoedstyling aan. Je woning wordt gestyled en gefotografeerd om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn op de woningmarkt. Ik heb o.a. samen gewerkt met VTWONEN, FLEXA, HISTOR, Karwei, Ton van Jaarsveld Bloemsierkunst en vele anderen. Met mijn kennis en creativiteit cre??«ren we samen wij de juiste sfeer voor de woning. Tenslotte, de eerste indruk telt!