Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DUI100

Duits 1

Duits 1
Cursuscode: DUI100

Een echte beginnerscursus voor mensen met geen of weinig voorkennis van de Duitse taal. In deze cursus leert u de basis van de Duitse taal op een leuke, praktische manier: door lezen, luisteren, spreken en schrijven. Uiteraard is er ook ruimte voor de Duitse cultuur.                                                                                                                                              Deze cursus is een goede voorbereiding op het examen voor het Goethe-Zertifikat A1:Start Deutsch 1. Let wel: De cursus is exclusief examen!

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.L. (Marleen) Wegman-Qualm
Boek: Spektrum Deutsch A1+, Integriertes Kurs- und Arbeitsbuch für Deutsch als Fremdsprache (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Thomas a Kempis College (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M.L. (Marleen) Wegman-Qualm
M.L. (Marleen) Wegman-Qualm
???Duitsland is mijn tweede vaderland. Zodra ik de grens over ben, heb ik het gevoel thuis te komen. Na het behalen van mijn atheneum-diploma waren de reacties op mijn wens om Duitse taal en cultuur te studeren ???typisch Nederlands???. Ik zag ervan af en koos voor een studie journalistiek. Enkele jaren later ging ik voor een periode van drie jaar naar Duitsland. Uiteindelijk bleef ik er ruim dertien jaar. In die periode werkte ik als communicatieadviseur, tekstschrijver en vertaler voor Nederlandse en Duitse bedrijven en organisaties. Dat doe ik nog steeds, nu vanuit Nederland, maar de liefde voor Duitsland en de Duitse taal en cultuur is springlevend. Dat enthousiasme deel ik graag met mijn cursisten.???