Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DUI800

Zakelijk Duits

Zakelijk Duits
Cursuscode: DUI800

Aangedreven door ontgrenzing en slimme krachtenbundeling nemen economische en maatschappelijke interacties met Duitse bedrijven en organisaties vooral rondom Arnhem, Veenendaal en Nijmegen toe.
Merkt u dat ook in uw contacten met Duitse klanten, collega’s of projectpartners? En is het u opgevallen dat de juiste kennis van zakelijk Duits niet alleen erg nuttig maar toch ook een vak apart is? Dan maakt u een belangrijke slag door met deze cursus Zakelijk Duits te beginnen! 

De cursus omvat 12 lessen van elk 1,5 uur en maakt gebruik van een doeltreffende leermethode naast diverse media. De lessen bestaan uit praktijksimulaties gericht op het aankweken of opfrissen van uw spreek-, luister- en schrijfvaardigheden. Dat zal uw zelfverzekerdheid ten goede komen bij een kennismaking, tijdens het telefoneren, voor het maken van afspraken, in overleg en bij zakelijke correspondentie.
Verder leert u de achtergronden van Duitse zakelijke partners te begrijpen, die hun communicatie met u kunnen beïnvloeden. Daarbij komen onderwerpen aan bod als familie, gezondheid, privacy en cultuur. Ook traint u hoe u kunt omgaan met verschillen in verwachtingen en gewoonten.
De lessen versterken uw uitspraak, woordenschat en het functionele gebruik van grammatica in het Duits, waardoor u steeds meer voldoening krijgt in zakelijk Duits. 

Ist Ihr Interesse geweckt? Dann würde ich mich freuen über Ihre Anmeldung! 

Lesmateriaal: 'Zakelijk Duits', ISBN 9789000351367, zelf aan te schaffen.

Maandag 16 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. Drs. M.A. (Marc) de Jong
Boek: 'Zakelijk Duits - efficiënt communiceren met je handelspartner' (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Thomas a Kempis College (klik hier voor de adresgegevens)
Drs. M.A. (Marc) de Jong
Drs. M.A. (Marc) de Jong