Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ENG200

Engels 2

Engels 2
Cursuscode: ENG200

Als je de cursus Engels 1 hebt gevolgd dan ben je vast zo enthousiast geworden dat je verder wilt gaan met Engels 2! Maar ook als je ooit eerder Engels op school hebt geleerd en je bent geen echte beginner meer dan is dit je kans om de draad weer op te pakken. In het lesboek wordt de grammatica uitgelegd en geoefend en je gaat de behandelde stof meteen toepassen in gesprekjes. Aan het eind van de cursus heb je zo een aardige woordenschat opgebouwd en zul je met meer gemak een gesprek in het Engels kunnen en durven voeren. Voor huiswerk moet ongeveer 2-3 uur per week vrijgemaakt worden.
Het lesmateriaal Straightforward Elementary leidt op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader.
In deze cursus wordt de tweede helft van het lesboek behandeld.

Je kunt het cursusmateriaal bestellen via www.bol.com

LET OP: BEN JE NOG IN HET BEZIT VAN DE VORIGE DRUK VAN HET LESBOEK? DAN KUN JE DEZE GEWOON GEBRUIKEN.

Dinsdag 17 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sarah) Norris
Boeken: 'Straightforward Elementary Workbook with Key - Second Edition', 'Straightforward Elementary Student's Book - Second Edition' (klik hier voor meer informatie)
Bij het kiezen van het juiste niveau kun je hulp zoeken op de website van het Europees Referentiekader www.erk.nl, waar je ook toetsen kunt vinden om zelf online je niveau te bepalen.
19:00 - 20:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sarah) Norris
S. (Sarah) Norris
De Engelse taal biedt eindeloze mogelijkheden tot expressie, van het praktische 'a pint of beer, please' tot het poëtische 'if music be the food of love, play on'. Als tweede meest gesproken taal ter wereld gaat er met een beetje Engels letterlijk een wereld voor je open. Ik ben 'native speaker' en geef sinds 2007 Engelse les, op school, op kantoor, aan huis. Mijn enthousiasme voor de veelzijdigheid van de Engelse taal deel ik graag met anderen.