Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ENG300

Engels 3

Engels 3
Cursuscode: ENG300

Engels leren is leuk! Engels 3 is een logisch vervolg voor degenen die Engels 2 hebben afgerond, maar ook voor nieuwkomers is deze cursus heel geschikt. Als je een basiskennis hebt van ongeveer drie jaar of als je lang geleden op de middelbare school Engels hebt gehad, zul je prima aansluiting vinden, ook al is je kennis wat weggezakt. Tijdens de bijeenkomsten ligt de nadruk op luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus is je woordenschat uitgebreid, weet je weer meer van de grammatica en kun je je veel gemakkelijker uitdrukken in het Engels. Voor huiswerk zul je ongeveer drie uur per week moeten vrijmaken.
Het lesmateriaal Straightforward "Students Book" second edition leidt op tot niveau B1 volgens het Europees Referentiekader. In de cursus Engels 3 wordt het voor de helft doorgewerkt. In Engels 4 wordt de tweede helft behandeld. Meer over het Europees Referentiekader staat op www.erk.nl, waar je ook een toets kunt vinden om je niveau te bepalen.

Dinsdag 17 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sarah) Norris
Boeken: 'Straightforward Pre-intermediate "Students Book" second edition, 'Straightforward Pre-intermediate Workbook with Key - Second Edition' (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sarah) Norris
S. (Sarah) Norris
De Engelse taal biedt eindeloze mogelijkheden tot expressie, van het praktische 'a pint of beer, please' tot het poëtische 'if music be the food of love, play on'. Als tweede meest gesproken taal ter wereld gaat er met een beetje Engels letterlijk een wereld voor je open. Ik ben 'native speaker' en geef sinds 2007 Engelse les, op school, op kantoor, aan huis. Mijn enthousiasme voor de veelzijdigheid van de Engelse taal deel ik graag met anderen.