Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ENG800

English Speaking Skills

English Speaking Skills
Cursuscode: ENG800

Effectief communiceren in een vreemde taal is veel meer dan grammatica leren en woordjes stampen. Een taal spreek je met je hele lijf - je stem natuurlijk, maar ook met je gebaren en gevoel, je creativiteit en humor. In deze cursus gaan wij met de Engelse taal spelen. Door middel van drama technieken zoals rollen-spellen en improvisatie, en door beeld en muziek, ga je leren je spontaner en zelfverzekerder uit te drukken in het Engels.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al een redelijk Engels niveau hebben (Intermediate: B1/B2+). Gratis online niveau bepalen:

 

 

Online English level test

 

Dinsdag 7 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sarah) Norris
20:30 - 22:00
Locaties: Rozet, Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sarah) Norris
S. (Sarah) Norris
De Engelse taal biedt eindeloze mogelijkheden tot expressie, van het praktische 'a pint of beer, please' tot het poëtische 'if music be the food of love, play on'. Als tweede meest gesproken taal ter wereld gaat er met een beetje Engels letterlijk een wereld voor je open. Ik ben 'native speaker' en geef sinds 2007 Engelse les, op school, op kantoor, aan huis. Mijn enthousiasme voor de veelzijdigheid van de Engelse taal deel ik graag met anderen.