Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: FRA900

Frans op reis

Frans op reis
Cursuscode: FRA900

Als je naar Frankrijk op vakantie gaat, is het heel fijn als je je kunt redden in de Franse taal. Want alle praktische zaken van het dagelijkse leven kom je ook weer tegen tijdens je korte verblijf: op de markt, in de winkel of bij de dokter. En in het geval dat je gewoon eens een praatje wilt maken, is het handig als je wat Franse uitdrukkingen kent en je jouw woordenschat hebt uitgebreid. 

Dus neem je stokbrood, pardon... schrift onder de arm mee en ga naar deze 8 conversatielessen! Je leert de basis van het Frans, waarmee je je goed verstaanbaar kunt maken. Hierdoor zal jouw vakantie er alleen maar leuker op worden!

Donderdag 9 april 2020
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Céline) Magnenat
Boek: 'Frans à la carte', tekst-/werkboek met cd. (klik hier voor meer informatie)
15:00 - 16:30
Locaties: Rozet, Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Céline) Magnenat
C. (Céline) Magnenat
Zwitsers van oorsprong, kom ik uit het gedeelte waar mensen Frans spreken (la Suisse romande). Het Frans is dus mijn moedertaal. In 2005 ben ik naar Nederland gekomen voor de liefde. Eerder dat jaar heb ik ook aan de universiteit van Fribourg (CH) mijn master in sociale acties en sociaal beleid afgerond. Tot 2010 bestond al mijn werkervaring in Nederland uit banen in de commerciële sector, vanwege mijn talenkennis. Het leren van talen is sinds ik 18 ben een echte hobby geworden. In 2010 ben ik naar Panama gegaan om Spaans te leren en heb ik daar het D.E.L.E C2 gehaald. Toen ik terugkwam is de zin om van mijn hobby mijn werk te maken groter geworden. Daarom heb ik 2012 besloten om mij om te scholen tot lerares Frans. Dat beschouw ik als de beste beslissing die ik ooit heb genomen, omdat het me ontzettend veel voldoening geeft om mijn moedertaal aan iemand te kunnen leren. Daarnaast heb ik ook een eigen bedrijf waar ik privélessen Frans en Spaans geef. Mijn ervaring als cursist, maar ook als docent op diverse middelbare scholen, helpt mij om een cursus zowel leerzaam als speels te maken. En voor iedereen die een cursus Frans gaat volgen zeg ik alvast: enchanté!