Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ITA710

Conversazione Livello B1

Conversazione Livello B1
Cursuscode: ITA710

Alla base delle nostre conversazioni ci saranno la vita e la cultura italiana. Con l'accompagnamento di piacevoli letture su viaggi,musica, gastronomia e attualità della società italiana.

 

 

Italiaans leven en cultuur staan aan de basis van onze conversatie, met ondersteuning van aangename leesstukjes over reizen, muziek, gastronomie en Italiaanse actualiteit.

 

Maandag 6 januari 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 255,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Dott.ssa M.G. (Maria Giulia) d' Ajello
Boek: A voi la parola (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locaties: Rozet, Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Dott.ssa  M.G. (Maria Giulia) d' Ajello
Dott.ssa M.G. (Maria Giulia) d' Ajello
'Toen ik in 1973 - na mijn studie Filosofie aan de Universiteit van Napels - naar Nederland kwam, ben ik meteen Italiaanse les gaan geven. Eerst bij Dante Alighieri in Utrecht, een jaar later bij het ITO (Instituut voor Taal en Onderwijs) in Arnhem. In datzelfde jaar ben ik bij de Volksuniversiteit Ede begonnen, later bij de Volksuniversiteiten van Veenendaal, Arnhem en Wageningen. Ik heb ook lesgegeven op het Marnix College in Ede (waar Italiaans op het vwo en het gymnasium een facultatief vak is) en taaltrainingen verzorgd voor bedrijven. In Italië stond ik ook al voor de klas, op een middelbare school, en ik wist het meteen: lesgeven is het leukste vak dat er bestaat! En in Nederland is het voor mij alleen maar leuker geworden. Het is een geweldige uitdaging mijn eigen kennis over te dragen op mensen die mijn moedertaal willen leren en vertrouwd willen raken met mijn cultuur. Wat mijn ervaringen met de Volksuniversiteit betreft: de constructieve samenwerking en het streven naar kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat de Volksuniversiteit niet meer uit mijn werksfeer weg te denken is. Maar het contact met de cursist blijft natuurlijk het allerleukst. Bewijzen dat geen drempel te hoog is en eventuele twijfelaars overtuigen dat zij het wel degelijk aan kunnen geeft me uiteindelijk de grootste voldoening.'