Cursuscode: ITA700

Italiaans Conversazione(livello B2 – C1)

Cursuscode: ITA700

In questo corso parleremo ogni volta di un tema diverso. Attualità, cultura, società, ma anche vita quotidiana, famiglia e amicizia saranno i nostri argomenti di conversazione. Grazie a letture interessanti e divertenti potremo conoscere meglio l'Italia e gli Italiani e potremo approfondire la conoscenza della lingua italiana, imparando nuove parole e nuove espressioni.

Materiaal: in overleg met de docente.

Woensdag 18 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.E.A. (Anna) Kok-Morello
Inschrijving nog open >
A.E.A. (Anna) Kok-Morello
'Italiaans is mijn moedertaal. Ik kom uit Alba, een stadje zo'n 60 km ten zuiden van Turijn, in de streek Piemonte. Tijdens en na het afronden van mijn studie aan de universiteit van Turijn heb ik als docente Italiaans en Geschiedenis gewerkt in het voortgezet onderwijs in mijn geboortestreek. Inmiddels woon ik al meer dan 25 jaar in Nederland. Ik werk al vele jaren met veel plezier als docente Italiaans aan de Volksuniversiteit Arnhem en geef les op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Ik vind het leuk om behalve de lesstof in de cursusboeken ook mijn eigen ervaringen met de Italiaanse cultuur en levenswijze te delen met de cursisten. Voordat ik bij de Volksuniversiteit kwam, heb ik een aantal jaren gewerkt als docente Italiaans bij het Talenpracticum in Arnhem, het wijkcentrum in Elderveld, in Westervoort en voor de Sardijnse vereniging Circolo Sardo in Arnhem. Naast mijn werk voor de Volksuniversiteit in Arnhem geef ik ook Italiaans op de Volksuniversiteit in Zevenaar en ik verzorg al een aantal jaren de vakantiecursus voor de Società Dante Alighieri in Nijmegen. Het leukst van mijn werk vind ik de omgang met de cursisten en het overdragen van mijn kennis van mijn moedertaal en mijn vaderland.