Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NED310

Nederlands niveau 3 / Dutch, level 3

Nederlands niveau 3 / Dutch, level 3
Cursuscode: NED310

BELANGRIJK! LEES DIT ZORGVULDIG!
De cursus 'Nederlands niveau 3' is voor cursisten die met succes de cursus 'Nederlands niveau 2' hebben gevolgd. Ook nieuwe cursisten met een vergelijkbare kennis van het Nederlands zijn welkom. Om deel te kunnen nemen moet je in het Nederlands over alledaagse gebeurtenissen kunnen communiceren met anderen en teksten kunnen lezen. DIT IS EEN TAALCURSUS, HET IS NIET DE 'INBURGERINGSCURSUS'.
De lessen zijn 2x per week,  op maandagavond en donderdagavond cursuscode NED 310(in locatie Thomas a Kempis College) of 1x per week op dinsdagmiddag cursus code NED 315 In Rozet

- Huiswerk: ongeveer 3 uur per week. Je moet thuis de beschikking hebben over een computer met internetverbinding.
- Wanneer je je voor het eerst inschrijft, krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek met de docent. We willen vaststellen of je het juiste niveau hebt voor de cursus Nederlands 3. De intakegesprekken zijn gepland op donderdag 16 januari 2020. Je moet je dus eerst inschrijven!
- De cursus Nederlands 3 leidt op tot Niveau A2/B1 (Gemeenschappelijk Europees Referentiekader).
- Je krijgt een bewijs van deelname als je de cursus met succes hebt afgerond en minimaal 80% aanwezig bent geweest.
- Koop het cursusboek pas als je zeker weet dat je geplaatst bent.

 

Maandag 20 januari 2020
24 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Rene) Foppen
Boek: 'De sprong' (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Thomas a Kempis College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rene) Foppen
R. (Rene) Foppen
'Mijn ervaringen met NT2-cursisten zijn bijna altijd prettig. Je komt soms in heel onverwachte situaties. Ik ben eens door een niveau-1-groep in de zomer uitgenodigd voor een soort meeting. Dat betekent toch dat de sfeer in de lesgroep (met allemaal anderstaligen) uitermate plezierig is. Het is voor mij als docent leuk om te zien hoe mensen in een hoog tempo de taal aanleren. In mijn reguliere werk heb ik te maken met allerlei vormen van onderwijs en trainingen. Ik ben twaalf jaar werkzaam geweest in het onderwijs, ik heb gewerkt bij de afdeling onderwijs op het Ministerie van Justitie, waarvoor ik nu nog allerlei projecten rond e-coaching en e-learning verzorg in het gevangeniswezen en in jeugdinrichtingen.'