Cursuscode: NED000

Opfrisworkshop grammatica voor taalcursisten

Opfrisworkshop grammatica voor taalcursisten
Cursuscode: NED000

Ben jij van plan dit seizoen een buitenlandse taal te gaan leren? Dan krijg je zeker ook te maken met allerlei grammaticale termen. Twijfel je nu of jouw kennis hiervan nog wel toereikend is, dan is deze workshop iets voor jou.

In anderhalf uur wordt je basiskennis van grammatica opgefrist. Je krijgt uitleg over woordsoorten en zinsontleding, zodat je optimaal bent voorbereid op de taalcursus van jouw keuze. Je oefent de leerstof en krijgt feedback én je gaat naar huis met een handig naslagboekje met daarin de behandelde stof.

Geschikt voor cursisten van alle talencursussen!

Woensdag 12 september 2018
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 11,00
Dhr. H.A. (Henk) Leever
19:00 - 20:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
H.A. (Henk) Leever
H.A. (Henk) Leever
“Na de middelbare school, waar mijn belangstelling voor talen is gewekt, ben ik naar de Pedagogische Academie gegaan en heb vervolgens jaren in het basisonderwijs gewerkt. Toch wilde ik behalve Frans, Duits en Engels nog andere talen leren. Vandaar dat ik naast mijn werk Spaans ben gaan studeren (lerarenopleiding) aan de Hogeschool Utrecht. Na de opleiding heb ik op alle niveaus Spaans gegeven. Ik werk al vanaf 2005 met heel veel plezier voor Volksuniversiteit Arnhem. Door mijn interesse voor geschiedenis en cultuur kan ik de cursisten (al dan niet in het Spaans) veel vertellen over Spanje en Zuid-Amerika. Tijdens de lessen maak ik gebruik van Powerpoint-presentaties om culturele onderwerpen, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en grammatica te ondersteunen. De vele visuele en auditieve mogelijkheden van het Smartboard geven een extra dimensie aan de lessen. Vanaf de eerste les wordt getracht zoveel mogelijk Spaans met elkaar te spreken, hoe eenvoudig de conversaties ook zijn. Immers: oefening baart kunst! Hierdoor ontstaat er een open sfeer in de groep.”