Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: POR900

ZOMER: Portugees op reis

ZOMER: Portugees op reis
Cursuscode: POR900

Als je tijdens je vakantie in Portugal de marktkoopman wilt verstaan, dan is wat basiskennis van het Portugees wel zo handig! In deze minicursus van 6 lessen komen thema’s aan bod zoals kennismaking, op het strand, naar het restaurant enzovoort. Je krijgt de basis van grammatica onder de knie en je werkt aan je woordenschat. Ook ga je wat opsteken over de taal en cultuur van Portugal. En daarna kun jij in het Portugees tegen de marktkoopman zeggen: “Ach, doet u mij maar een flesje rode port”.

Let op: Het boek ‘de férias’ + CD kost €20,-. Dit bedrag kun je bij de docent voldoen tijdens de eerste les van de cursus.

 

Woensdag 3 juni 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Mw. M.P. (Paula) Mulder-Goncalves
19:00 - 21:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.P. (Paula) Mulder-Goncalves
M.P. (Paula) Mulder-Goncalves
'Ik woon al meer dan veertig jaar in Nederland, maar ik ben Portugese van geboorte. Al vanaf begin jaren negentig geef ik Portugees bij de Volksuniversiteit in Arnhem. Ik werk ook bij het Graafschap College in Doetinchem. Ik ben op dit moment coördinator studiecentrum/mediatheek. Daarvoor was ik docent MBO. Ik heb aan de HAN in Nijmegen gestudeerd. In 2006 heb ik het diploma tweedegraads docent Nederlands gehaald.'