Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SPA405

Spaans 4

Spaans 4
Cursuscode: SPA405

¿Hablar y comprender más de la bonita lengua española? Dan is de cursus Spaans 4 jou op het lijf geschreven. We gaan natuurlijk verder met de grammatica, waarbij we speciaal aandacht besteden aan de aanvoegende wijs. Verder staat op het programma het kunnen toepassen van de reeds behandelde tijden. Denk daarbij aan de voltooid tegenwoordige tijd en de beide onvoltooid verleden tijden. Ook met de toekomende tijd is al kennisgemaakt.
Het geïntegreerd toepassen van de tijden gebeurt vooral bij het onderdeel spreekvaardigheid waarvoor de klas in groepjes wordt verdeeld. Doel van dit alles is te kunnen communiceren over alledaagse zaken waarmee je in je sociale leven maar ook tijdens je werk te maken krijgt.
Om profijt van de lessen te hebben, dien je ongeveer twee uur per week uit te trekken voor huiswerk.
Het lesmateriaal Con gusto deel 2 leidt op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. In de cursus Spaans 3 zijn de eerste hoofdstukken doorgewerkt, in Spaans 4 ga je verder met het boek, in Spaans 5 worden de laatste hoofdstukken behandeld. Meer over het Europees Referentiekader staat op www.erk.nl, waar je ook een toets kunt vinden om je niveau te bepalen.

Woensdag 25 september 2019
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. H.A. (Henk) Leever
Boeken: Con Gusto deel 2 Tekstboek, Con Gusto deel 2 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
H.A. (Henk) Leever
H.A. (Henk) Leever