Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: COM006

Indesign online

Indesign online
Cursuscode: COM006

Wil je leren hoe je een advertentie, ansichtkaart, folder, brochure, nieuwsbrief, magazine, boek en e-boek ontwerpt? Met de cursus Adobe InDesign leer je zelfstandig communicatiemiddelen te maken die geschikt zijn voor professioneel drukwerk!

Je krijgt de basisvaardigheden onder de knie en je leert ook digitale publicaties (pdf) te maken. De cursusonderwerpen zijn onder andere:

- introductie van InDesign
- documentopzet
- afmetingen, marges, hulplijnen en werken met (basis) stramienen
- beeld en tekstkaders
- tekst importeren en opmaken
- vector- en bitmapillustraties gebruiken
- het gebruik van tekststijlen
- kleurgebruik en juiste toepassing van kleurruimtes
- werken in lagen
- transparantie en effecten
- exporteren voor verschillende gebruiksdoeleinden.

De cursus is bedoeld voor praktische mensen zoals zzp'ers, creatieve mkb'ers, pr-medewerkers of mensen die zich oriënteren op werk in de grafische sector. Je bent computervaardig en je hebt affiniteit met grafische media en lay-out. Ook moet je nauwkeurig kunnen werken en bereid zijn tot inbreng van eigen creativiteit. Zelf kopen: Cursusboek 'Adobe InDesign CC classroom in a book' ISBN 9789043030311.

LET OP:

Het gaat hier om een online cursus. Je werkt op je eigen computer terwijl je (ook via de computer of via je telefoon) de lessen volgt in het digitale leslokaal. Het is voor de cursus dus noodzakelijk om Adobe Indesign te hebben. De kosten daarvan zijn voor eigen rekening. Sinds Adobe werkt met de Creative Cloud kun je je abonneren op Indesign, waarbij je 7 dagen gratis gebruik kunt maken van het pakket, en eventueel na die 7 dagen zonder verplichting weer op kunt zeggen. Meer informatie over de verschillende abonnementsvormen vind je op de site van Adobe.

Dinsdag 19 mei 2020
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00
Dhr. H.J. (Henk-Jan) Panneman
19:30 - 22:00
Inschrijving nog open >
H.J. (Henk-Jan) Panneman
H.J. (Henk-Jan) Panneman
Ik ben zelfstandig grafisch ontwerper met jarenlange praktijkervaring. Ik ontwikkel huisstijlen en websites, ontwerp boeken en magazines, maak illustraties en posters voor allerlei organisaties, waaronder overheden, bedrijven en zelfstandigen. Omdat ik InDesign dagelijks gebruik heb ik de mogelijkheden van dit programma goed leren kennen en weet deze op een innovatieve manier toe te passen. Ik wil graag mijn kennis uitdragen zodat jij je creatieve talenten kan inzetten om sprankelende en aansprekende publicaties te maken!