Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: COM116

Meer met mijn Mac

Meer met mijn Mac
Cursuscode: COM116

Een Apple-computer staat er om bekend dat je er handiger mee kunt werken dan met een Windows-computer. Toch kennen veel (nieuwe) Apple-gebruikers lang niet alle mogelijkheden. Als je je niet bewust bent van wat je niet weet, weet je ook niet wat je mist! En dat is jammer, want er kan zoveel meer en handiger met een Mac.
In drie workshops van 2,5 uur leer je allerlei handige tips en trucs voor je Mac. Na iedere bijeenkomst krijg je een mail met de besproken onderdelen incl. de bijbehorende stappenplannetjes.

- De cursus is bedoeld voor gebruikers van Apple-computers, dus MacBook, Mac Pro, iMac en Mac Mini (en dus niet iPad en iPhone). De huidige versie van het besturingssysteem is macOS High Sierra. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld voor geheel nieuwe gebruikers die nog geen ervaring met de Mac hebben. 

Wat onder meer aan bod komt:
- Veiligheid & privacy: o.a. backups, wachtwoorden, malware- en viruscontrole, 2-staps authenticatie.
- Handiger werken: beter zoeken, actieve schermhoeken gebruiken, trackpad optimaliseren, handiger mailen, sneltoetsen, slimme mappen en slimme postbussen, iCloud-instellingen, de Finder slim gebruiken, synchroniseren van Contacten en Notities, foto's exporteren uit Foto's en nog heel veel meer!

Je kunt je laptop meebrengen naar de cursus, maar het is zeker niet noodzakelijk.

Meer infomatie over de docent vind je op www.meermetmijnmac.nl

Maandag 11 maart 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 90,00
Dhr. T.W.M.M. (Tom) Berends
19:30 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
T.W.M.M. (Tom) Berends
T.W.M.M. (Tom) Berends