Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: COM011

Meer met mijn Mac

Meer met mijn Mac
Cursuscode: COM011

“Met een Apple kun je handiger werken dan met een Windows computer” is een bekend statement. Toch kennen veel (nieuwe) Apple gebruikers lang niet alle mogelijkheden en dat is jammer. Er kan zoveel meer en makkelijker met een Mac en dat kun jij gaan ontdekken! In deze 3 workshops verrijk je jouw Apple kennis en ervaring met slimme tips en trucs.

Snel en slim

De cursus is bedoeld voor gebruikers van Apple computers, dus MacBook, Mac Pro, iMac en Mac Mini (en dus niet iPad en iPhone). De huidige versie van het besturingssysteem is macOS Catalina . Je leert het nodige over veiligheid & privacy: onder andere backups, wachtwoorden, malware- en viruscontrole, 2-staps authenticatie. Daarnaast is er aandacht voor de wijze waarop je handiger kunt werken: beter zoeken, actieve schermhoeken gebruiken, trackpad optimaliseren, handiger mailen, sneltoetsen, slimme mappen en postbussen, iCloud instellingen, de Finder slim gebruiken, synchroniseren van Contacten en Notities, foto's exporteren uit Foto's en nog heel veel meer! Na iedere bijeenkomst ontvang je een mail met de besproken onderdelen inclusief de bijbehorende stappenplannetjes.

Let op: De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld voor geheel nieuwe gebruikers die nog geen ervaring met de Mac hebben. Je mag je laptop meebrengen naar de cursus, maar het is zeker niet noodzakelijk.

Vrijdag 6 maart 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 92,50
Dhr. T.W.M.M. (Tom) Berends
14:30 - 17:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
T.W.M.M. (Tom) Berends
T.W.M.M. (Tom) Berends