Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: COM020

Nieuwsbrieven maken met Mailchimp

Nieuwsbrieven maken met Mailchimp
Cursuscode: COM020

In één keer al je relaties en geïnteresseerden op de hoogte brengen van jouw nieuws? Met Mailchimp maak je (zakelijke) nieuwsbrieven die passen bij jouw huisstijl en die goed te lezen zijn op smartphone, tablet en PC. Leer in deze cursus alle mogelijkheden kennen voor jouw doel. Neem je eigen laptop mee en ga aan de slag met de gratis software!

Eenvoudig online

Veel mensen willen iets communiceren: of het nu gaat om de activiteiten van een vereniging aan de leden of de productaankondiging van een zelfstandige, tot aan de uitnodiging voor je nieuwste kunstexpositie aan vrienden of familie. Voor al deze mededelingen en nog veel meer is een e-mail nieuwsbrief een zeer geschikt middel. En die nieuwsbrieven maak je gemakkelijk met de gratis online software Mailchimp! Je kunt de e-mailtjes aan mensen personaliseren en zij kunnen zich eenvoudig in- of uitschrijven. Integratie met je website en social media is ook geen probleem. Let op: de cursus is niet in een computerlokaal, dus neem je eigen laptop mee!

Maandag 2 december 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 36,00
Dhr. G.P.M. (Gerlof) de Lange
19:00 - 22:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
G.P.M. (Gerlof) de Lange
G.P.M. (Gerlof) de Lange
Ik ben fotograaf, grafisch vormgever en trainer. Met veel plezier verzorg ik voor de Volksuniversiteit diverse cursussen fotografie, Photoshop en WordPress. Tijdens de trainingen besteed ik veel aandacht aan techniek, creativiteit en esthetiek. Ik raak elke keer weer enthousiast van de mooie foto's, fotoprojecten en websites die ontstaan tijdens de cursussen. De deelnemers leren van mij, van elkaar en ik leer vaak ook weer wat van hen!