Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN170

Gelijk krijgen, hoe doe je dat?

Gelijk krijgen, hoe doe je dat?
Cursuscode: MEN170

We zijn het er allemaal over eens dat we vaak gelijk hebben maar geen gelijk krijgen. Tegelijkertijd zien we mensen die wel gelijk krijgen maar waarvan we zeker weten dat ze geen gelijk hebben. In deze workshop maak je kennis met de mechanismen achter gelijk krijgen. Waarom is de ene spreker overtuigender dan de andere en hoe ga je daarmee om? In deze workshop leer je hoe je een eigen voorstel snel en gedegen opbouwt en daarmee tegelijkertijd hoe je kritisch en opbouwend kunt reageren op presentaties en plannen van anderen. Zodat mensen alleen gelijk krijgen als ze gelijk hebben. 

Aan de hand van verschillende voorbeelden uit de (politieke) geschiedenis gaan we aan de slag met wat overtuigingskracht is. Door korte en snelle oefeningen leer je snel hoe je om kunt gaan met verschillende scenario’s en wat jou overtuigt. 

Vrijdag 24 januari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 37,50
Mw. L. (Lara) Minnaard
9:30 - 12:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Lara) Minnaard
L. (Lara) Minnaard
Lara Minnaard debatteert al sinds de middelbare school. In 2013 richtte ze Wageningen Debating op, om studenten en net afgestudeerden te helpen om hun verhalen met goede ideeën aan de wereld te kunnen vertellen. Ze reisde veel om deel te nemen aan nationale en internationale toernooien en trainingen en heeft inmiddels een aardige lijst van debat- en jury-ervaringen in drie talen op haar naam staan. Ze trainde veel studenten en jonge ondernemers en was gespreksleider in publieke debatten in Wageningen, bij Wageningen University & Research en voor LTO Noord projecten. In 2015 ontving ze de Cicero jaarprijs voor haar rol in de verbinding van verschillende mensen door debat. Lara???s passie is om de vaardigheden van het debat te delen en mensen te zien op hun best.