Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN180

Keuzes maken: beter leren beslissen

Keuzes maken: beter leren beslissen
Cursuscode: MEN180

Als je kiest voor iets of iemand, wil je eigenlijk zeker weten dat het gaat zoals jij dat wilt. Maar kan dat wel in deze wereld vol van onzekerheid? Hoe kun je nou toch goed omgaan met risico´s?

We moeten niet alleen voortdurend kiezen, er wordt ook van ons verwacht dat we ‘verantwoorde keuzes’ maken. Niet alleen bij ‘grote keuzes’ zoals: je werk, je relatie of je wonen. Het geldt ook voor ’kleinere keuzes’: welke kleren trek ik aan, wat ga ik eten en waar, waarvoor verzeker ik mezelf en bij wie, wat doe ik met de kerst of met vakantie, enzovoorts.

Alles tezamen een geweldig recept voor keuzestress. Veel getwijfel omdat je bang bent verkeerd te beslissen. Verstrikt in een vicieuze cirkel van voors en tegens.

In deze cursus van 2 ochtenden krijg je inzicht in het proces van beslissen, beslissingsvaardigheden, en beslissings-technieken. Ook leer je hoe beter om te gaan met onzekerheid, perfectionisme en faalangst, vertrouwen en moed. Zo versterk je jouw vermogen op goede wijze keuzes te maken.

Zaterdag 18 januari 2020
2 lessen van 3,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Dhr. P. (Peter) Kooij
9:30 - 13:00
Locatie: Rozet (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
P. (Peter) Kooij
P. (Peter) Kooij
Peter Kooij is ruim twintig jaar met veel plezier en succes werkzaam als trainer/coach voor individuen en groepen. Na zijn academische studie volgde hij trainingen ter verdieping van zijn praktische en theoretische (zelf)kennis. Hij is adviseur Arbo-zorg en kwaliteitszorg, en werkte onder meer als docent aan het hbo en als crisismanager. Daarnaast is hij al vele jaren werkzaam als docent yoga. Een intensieve (vervolg)opleiding in coaching volgde hij bij het Engels-Amerikaanse Newfield Coaching Institute. Kooij is een van de vaste trainers bij het Han Fortmann Centrum Nijmegen en bij Centrum De Roos in Amsterdam. Hij is verbonden aan trainings- en coachingsbureau Move Consultancy Nijmegen en maakt deel uit van het International Newfield Coaching Network. Hij werkt met name op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en heroriëntatie op werk. In zijn werk integreert Kooij geest en lichaam onder meer via gerichte oefeningen uit sport en yoga. De hierbij toegepaste combinatie van inzicht, houding en technieken brengt duurzame verandering teweeg. Hij werkt zowel rechtstreeks voor particulieren als in opdracht van bedrijven. Voorbeelden van organisaties: Dela Nijmegen en Arnhem, installatiebedrijf Van Heugten, Ziekenhuis Slotervaart Amsterdam, gemeente Rheden, dienst Wonen van de gemeente Amsterdam, zakelijke dienstverlening en Rubicon jeugdzorg.