Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN155

Kleding & Identiteit

Kleding & Identiteit
Cursuscode: MEN155

Je wilt er goed uitzien en je twijfelt wel eens over je uiterlijk. Je kent mensen met een aansprekende kledingstijl en je vraagt je af: zou mij dat ook staan? Toch is iedereen anders! Verschillende persoonlijkheden, verschillende lijven, verschillende smaken. Met deze workshop ontdek je jouw eigen stijlidentiteit. Voortaan trek je ’s morgens niet zomaar wat aan; jouw dag begint met een doelgerichte kledingkeuze!

Stijlelementen

De docente legt uit dat je díe elementen uit de mode kunt gebruiken die bij jóu passen. Met dit doel bespreekt zij de kenmerken van verschillende lichaamsvormen en kledingstijlen. Aan de hand van een vragenlijst ontdek je welke stijl bij jou hoort. Zo weet je ook welke stoffen, prints, kapsels en accessoires jouw lichaamsvorm flatteren.

Dus vergroot je zelfbewustzijn en je stijlgevoel en schrijf je in voor de workshop Kleding & Identiteit! Trek voor deze bijeenkomst iets aan waar je je goed en mooi in voelt. Neem ook pen en papier mee om waardevolle notities te maken.

Vrijdag 8 november 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 33,00
Mw. C. (Caia) Mangelsdorf
9:30 - 12:30
Locatie: De Klipper (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Caia) Mangelsdorf
C. (Caia) Mangelsdorf
Gedurende 25 jaar was ik in dienst van een grote commerciële organisatie. Daar zag ik hoe belangrijk het is om te laten zien wie je bent of waar je voor staat: niet alleen door wat je doet maar ook door je uitstraling, je uiterlijk. In mijn vrije tijd combineerde ik het gezinsleven met opleidingen voor Schoonheidsspecialiste en aansluitend Shiatsu Massage. Door met mensen te werken die aan verandering toe waren en daar advies bij zochten, kwam ik in 1996 Image Consultancy op het spoor. Deze opleiding bleek een verbindende factor te zijn tussen mijn werk en mijn overige, persoonlijke interesses. In een samenleving die doordrenkt is met kledingcodes, zowel in de kleuren die je draagt als de stijl van kleding die je kiest, is weten wat je goed staat van groot belang. Onbewust reageren we allemaal op deze signalen. Het feit dat je met deze kennis, zelfs met een kleine beurs, goed gekleed kunt gaan, zal de meeste mensen plezier doen. Iemand hierbij een eind op weg mogen helpen geeft mij grote voldoening.