Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: MEN140

Kleuradvies

Kleuradvies
Cursuscode: MEN140

Wat ziet u wanneer u de kast opentrekt? Dat er zo weinig (variatie in) kleur is? Of juist alle kleuren van de regenboog maar dat er geen lijn in zit? Kleur: voor de één een feest, voor de ander een nachtmerrie.                   

In deze workshop wordt gekeken naar de kleurkenmerken van uw uiterlijk. Na een korte analyse hoort u welke kleurenreeks voor u het meest geschikt is en hoe u de juiste modetinten kunt kiezen. Desgewenst kunt u na afloop, tegen een kleine vergoeding, kleurenkaartjes aanschaffen.

U wordt verzocht zelf pen en papier mee te nemen.

 

Vrijdag 2 november 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 32,00
Mw. C. (Caia) Mangelsdorf
Trek iets aan waar je je goed in voelt en wat je, naar jouw mening, goed staat.
9:30 - 12:30
Locatie: Rozet (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
C. (Caia) Mangelsdorf
C. (Caia) Mangelsdorf
Gedurende 25 jaar was ik in dienst van een grote commerciële organisatie. Daar zag ik hoe belangrijk het is om te laten zien wie je bent of waar je voor staat: niet alleen door wat je doet maar ook door je uitstraling, je uiterlijk. In mijn vrije tijd combineerde ik het gezinsleven met opleidingen voor Schoonheidsspecialiste en aansluitend Shiatsu Massage. Door met mensen te werken die aan verandering toe waren en daar advies bij zochten, kwam ik in 1996 Image Consultancy op het spoor. Deze opleiding bleek een verbindende factor te zijn tussen mijn werk en mijn overige, persoonlijke interesses. In een samenleving die doordrenkt is met kledingcodes, zowel in de kleuren die je draagt als de stijl van kleding die je kiest, is weten wat je goed staat van groot belang. Onbewust reageren we allemaal op deze signalen. Het feit dat je met deze kennis, zelfs met een kleine beurs, goed gekleed kunt gaan, zal de meeste mensen plezier doen. Iemand hierbij een eind op weg mogen helpen geeft mij grote voldoening.